thanksgiving osv

okej ja i tisdags var ju da och sag sex and the city filmen hahah den ar sa bra!!!

sen i onsdags sa jobbade jag som vanligt, det var thanksgiving party pa barnens skola, sa vi for dit och barnen sjong na sanger och alex var sa sot hahhahahaha han stog typ inte stilla en sekund krop i vag till froken och stod och petade nasan!!! Och Paloma horde man klart och tydligt :)

Sen sa fick vi bananmuffins! Och jag sag den heta pappan igen! Haha finns en skitsnygg pappa pa barnens skola som inte verkar vara sa gammal, han ar lite snaggad och har skagg, skitsnygg men ja han ar ju pappa och har en fru och ett barn och en liten bebis sa ja ;P

Hm barnen slutade tidigt da vid 10.30 a.m! Sa hm ja sen en vanlig dag. Barnen alskar verkligen husvagnshits skivan! Varje dag den har veckan har de fragat "can we listen to swedish music". Hahha de gillar speciellt ledmotivet fran sallskapsresan och paloma alskar "Gyllene Tider - Leva Livet (kom sa ska vi leva)" hon vill lyssna pa den om och om igen!

Ja sa pa kvallen sa sag jag Mona och Andres  "Don't mess with the Zohan" hahha fy fan vad bra den var!!!

Hm och igar var det THanksgiving sa vi var pa middag hos deras van Denise. Hon hade ett skitfint hus mitt i D.C! Med en takterras pa tredjevaningen, sa man sag ut over stan jattefint. Tyvarr sa hade hon ocksa en katt, och ja ni vet ju alla att jag ar javligt allergisk :( och vi visste inte om att hon hade katt sa jag hade inte tagit nagon tablett :(

De hade ett coolt hus, med en gang gang, en Dean Martin som sjong massa olika sanger, pinatas, ett roulette hjul typ, en pan flojt, nat konstigt langt horn, och ett sant dar instrument som Australiens urinvanare anvander!

Maten var mycket mycket godare an den jag fick pa valkomstfesten! Det fanns mashed potatoes ocksa mums, har inte atit nagon potatis alls har forutom pommes frites! Sen sa var det nagot ackligt rosa carnberries suprise eller nagot, sag ut som en blandning av rodbetssallad och klappgrot!

Hm sen sa var ungarna ganska trotta och speciellt Teddy och jag madde inte sa bra, och kandes konstigt pa den dar festen for typ alla var typ slakt med varann ocksa var det vi...

Sa nar jag kom hem sa tog jag allergitablett,nasspray, och bricanyl men jag far typ alltid hjartklappning av den och kanner mig darrig. Idag kanner jag mig sjuk, ar hangig och dasig :7

Forresten pa tal om katter och allergi. Sa for nagra ar sedan nar jag var typ 12-13 ar, sa var jag mormor och morfar och linke och halsade pa morfars mamma i Eskilstuna. Hon har katter men jag tog tabletter, men hon stadar inte sa bra, och ja, jag kunde typ inte andas dar nar jag skulle sova, sa nar vi var dar komemr inte ihag hur lange men nagra dagar i allafall sa sov jag och mormor ute i bilen, tur att det var sommar, men det var anda kallt!

Sen sa forra midsommaren sa var jag i Emmas stuga, och tankte men det borde ga bra for katterna ar ju inte med, men naa, sa jag var vaken hela natten och satt ute vid havet och fros vid stenarna!

Usch for allergi!

Idag vet jag inte riktigt vad som hander haller pa att planerar!

Puss och kram / Z

I wanna be a dragon

Haha kom att tanka pa att igar nar de sag pa tv sa blev det reklam och det pratades om vad barnen ville bli nar de var stora sa sager Paloma (5 ar) -I wanna be a doctor!, och da sager Alex (2,5 ar) - I wanna be a dragon!
Haha det var sa roligt :)

Nagot annat som ar kul ar att se att farmor har kommenterat kuligt att fa kommentarer:)

Sitter nu och tittar pa datorer pa natet, tanker ju kopa en, nagon som har nagot tips om vad for slags dator?

Sen tanker jag ocksa pa vilka jag ska skicka julkort till, maste borja skicka snart sa de hinner komma fram! Ar det nagon som vill ha ett julkort? Hehe

Mamma, pappa, farmor, mormor, linke, nova - ehm sakert nagon fler, ar det nagot ni onskar er? Mamma, pappa och linke ni far eran julklapp och fodelsedags present i samma paket!

Ikvall ska jag till Tessan och se Sex and the city filmen med hon och Sylvie(fran Kanada  tror jag), det ska bli kul!

Hm nu ska jag snart ta och vacka barnen!

Forresten ar det nagon som kan hjalpa mig med designen pa bloggen?

/ Z

tisdag

Hm har val egentligen inte sa mycket att saga, forutom att det kanns lite ensamt har, ar sa jobbigt att skaffa nya kompisar nar alla har typ redan ar inne i gang, men ja det ska val ga det ocksa till slut.

Igar ringde mamma och vackte mig halv sju pa morronen, inte jattetidigt men hade anda en timme till att sova! Sa tank pa det ni far jattegarna ringa (har ni inte nummret skriv ett mail!) men tank pa tidsskillnaden!

Och fran onsdag 5.30 p.m ar jag ledig till mandag 8 a.m pga av thanksgiving. Vet inte riktigt hur jag ska gora, om jag kanske ska fara och halsa pa johanna osv...maste prata med henne forst men har inte hennes nummer hon har bara mitt sa.

Igar kom hunden hem :) Han ar en mini schanuzer! Han verkar ma battre men maste ta det lugnt ett tag sa att det far laka, sa han behover hjalp att flyttas osv.

Igar var jag och traffade Emma och Veronika och vi tog en Chai Latte pa Barnes & Nobles. Trevligt trevligt.

Nu ska jag ta och ladda upp lite bilder. Ha det!

/ Z

helgen

Hunden Willie har varit dalig, han kan typ inte ga. I torsdags kunde han inte rora sig typ, men pa fredag morron sa de att han var battre och kunde ga i allafall. Men sa nar de hade farit sa lag han bara still i koket hela tiden, han lag mitt emellan kylen och diskmaskinen och nar jag skulle in i kylen da flyttade han sig inte ens. Sen sa bajsade han pa golvet. Sa skickade ett sms till Mona om det, sa hon kom och hamtade han och tog han till doktorn!


Jag och Paloma har spelat kids on stage, typ charader. Hon alskar spel! Sen sa hade Paloma soccer, och vi var tvungna att folja och vanta pa henne, var iskallt!!! Blaste som fasiken!!!


Sen sa kom grannens barn Lisa in och lekte med barnen en stund. Sa ringde Andres och sa att Willie operarades att det var nagot som lag fel som gjorde att han inte kunde ga, och han sa att de typ var evigt tacksamma for att jag hade uppmarksammat tillstandet for annars hade de kunnat vara forsent...sa Willie kommer hem imorn :)

Sa i fredags kom Monas bror John och hans fru Jen och deras lille bebis Julia som ar tva manader, hon ar saa sot och liten :)

Hm sen pa fredags kvallen hamtade Emma upp mig och vi motte upp Veronika och kopte biljetter till Twilight! Sen gick vi pa en kinesisk resturang och det var saaa gott! Vi bestallde in Dumplings, kyckling med jordnotter, shredded pork with garlic, na kyckling med nudlar och gronsaker ah vad gott det var!!!

Sen sa gick vi till bion! Och den var val ratt okej, jag har inte last bockerna an men, Emma som hade last dem tyckte anda att den var ratt okej, en del repliker var lite tontiga och en del saker overtydliga. Men han som spelade Edward aaah saaa snygg! Han gjorde filmen helt vard att se! Ah han ar sa gullig och typ romantisk och man blev typ kar i han, hahah!!

Edward!

Sen sa skulle vi ju egentligen till IKEA igar men sa nar vi sitter och ater i fredags pratar de nagot om bakset, ja bha jaha vada ska ni pa basket? "ja, ah just ja det blir inget ikea vi far ta det narmare jul" jaha okej sa ni har redan bokat biljetter eller? " aaah, ah ville du ocksa folja, vi tankte inte pa det det gick sa fort nar vi bestamde oss och bokade biljetterna"

Aha, kandes lite trakigt, nog for att jag forstar att de inte tankte pa mig med tanke pa att jag hade varit med dem en gang tidigare sa.

Sen sa tankte jag forst folja med dem ut men jag var saaaa trott, sa jag sov till 11 idag, och ni vet att det inte ar vanligt for mig!

Sa igar kvall sag jag Kung Fu Panda med familjen istallet, den ar rolig!

Idag sa ska jag pa lucia rep igen :) Nu ska jag vanta pa att pappa ska ringa sen sa kanske jag far till bibblo!

Ha det bast!

/ Z


fjarde dagen!

Igar var ungarna valdigt snalla :) forutom engang fore Alex hade sin nap, som han sprang runt och kastade byggklossar pa Paloma, annars var de snalla! Vet inte om jag har berattat detta men i forgar sa sa Alex, I love you, jag bah "who do you love, do you love teddy?" noo I love you! :) sa berattade mona att han hade sagt det igar morse ocksa hihi :)

Igar kvall sa tog jag en fika med Emma och Veronika, valdigt trevligt :) Fast Emma tanker ta rematch, hoppas hon inte hamnar allt for langt bort! Sen imorn sa ska vi ga pa bio och se Twilight, det ska bli kul, vi ska nog ut och ata fore ocksa! Sen pa lordag ska jag folja dem till IKEA, haha ja jag vet redan, men de skulle ju aka sa da kan jag lika garna folja! Ar anda massa smasaker jag vill kopa!

Idag sa har vi fixat ett amerikanskt bankkonto! Sa har det rullat pa som vanligt, Paloma har varit jattesnall idag, de ar barnen ar hur goa som helst, fatt manga kramisar idag :)

Igar kvall hade jag tva crickets, en utanfor mitt rum och en inne uuuuh! Mona kom och tog bort dem...har tagit en bild som jag ska ladda upp sa far ni se hur ackliga de ar! De ar sakert 5 cm usch!

hm ja det var val allt for nu!

Eller just ja Ida undrade hur mycket det kostade att kopa en mobil har, den jag har kostade 125 dollar med en laddare och ett abonnemang tror jag. Sa typ 1000 spann!

Alskar er!

/ Z

3dj dagen!

Igar var en valdigt jobbig dag. Ungarna testade mig, I guess. De hade lekt med playdough men ville inte plocka bort det, var tvungen att tjata pa dem typ 100 ganger innan de gjorde det, eller de kom och gjorde typ jattelite sen gick de ivag igen sa dar holl det pa...Sen sa rev Alex(2,5 ar) Teddy(1 ar) pa kinden for att han var ivagen nar han skulle leka! Huvva! Jag var saaaaaa trott igar kvall!

Sen sa fick jag tvattat lite klader igar ocksa, men jag vill verkligen ha mer klader hehe for ja jag tog inte sa mycket med mig faktiskt!

Sen sa messade jag lite med nagra tjejer osv, och det ser ut som att jag och en tjej som heter Veronika och en som heter Emma ska ta en fika ikvall, trevligt!

I helgen var det ocksa tal om utgang, far val se hur det blir med det...

Hm ja vad mer kan jag saga inte mycket, ska forsoka lagga upp nagra bilder ihelgen vet dock inte om det kommer lyckas. Tanker nog kopa mig en egen dator snart, som jag kan ha vad jag vill pa osv. Som jag kan ha i mitt rum och sen sa smaningom prata pa skype med folk! Tankte hora med dem kanske nasta vecka om de vet nanstans dar de saljer dator, och inte kostar sa mycket heller!

Ne nu ska jag val ta och satta igang en till tvattmaskin (barnens klader)

Ha det bra saknar er alla!

/ Z

you didn't trash the house

Mona(min hostmum) sa igar, ja men det gick ju bra idag, ja som bah njaa. hon bah "you got the kids home, and the kids seems happy, and the house isn't trashed, so I say you did good" haha

ikvall sa skulle Mona jobba over, sa da har hon bett Caitlin (deras forra nanny) att komma over och hjalpa henne, sa att jag inte behover jobba over. Jag far dessutom "bara" jobba 10 h om dagen. Ikvall ska jag ocksa tvatta mina klader vilket verkligen behovs!!!

Skulle vilja shoppa nandag ocksa!

Skulle vilja kopa:

  • hartork (min funkar inte har!, sakert inte locktangen heller men det ar inte saa farligt)
  • papperskorg (att ha inne i mitt rum)
  • tvattkorg
  • sanglampa
  • hardbrod
  • kaviar
  • KLADER!!!!

Sa far val se nar man har tid med det da! Skulle ocksa vilja hitta ett gym, sa man kan ga nagra "classes"

/ Z


Andra dan!

Okej tankte bara saga att sen nar vi varit pa bio i lordags, sa skulle Therese och hennes familjs nuvarande au pair Fredrik, skjutsa hem mig. Ja de fragde mig forst vart bor du - jag vet inte, (men ringde familjen och skrev ner adressen som jag nu kan utan till!) kanner du igen dig? - jag vet inte, vilken sida ar huset pa? - jag vet inte. Men som tur var hittade vi hem hahha!

Sen pa sondagen, sa hade familjen nagra vanner som kom over pa brunch. Och sa for jag och Mona och kopte en mobil at mig, for det blir jattedyrt att ringa med den svenska, blev en samsung! Ifall ni vill ha mitt nummer skicka ett mail eller na ;)

Hm sen pa eftermiddagen, pratade jag lite med novipovi som skulle beratta att hon varit pa min kusins kalas, och atit spiderman tarta. Sen for jag och Mona ut och tranade pa att kora till skolan, jag var valdigt nervos over att jag inte skulle hitta dit eller hem. Men vi skrev upp vagbeskrivning och sa, och det gick bra.

Sen pa kvallen sa tog jag, Tessan och Malin metron till Greenbelt tror jag (?), for att ha luciaovning! Var ganska kul, man fick varsta julstamning, och jag tankte tillbaka pa estet och alla luciaovningar vi hade...

Det tog typ en timme med metron, halvtimme med bil! Sen nar vi skulle hem sa fick jag skjuts med en som heter Monika, som hade varit au pair har for 10 ar sen och da traffade hon sin man! Sa det finns kanske hopp for mig att hitta en rik amerikan att gifta mig med - haha! Men nasta sondag sa skulle jag iallafall nog aka med henne dit, mycket smidigare och fortare! Just ja mamma jag tror du maste skicka mitt lucialinne, behover det fore den december! Hm for jag tror inte att IKEA har., har lucialinnen.

Sen igar da sa var det ju som sagt min forsta jobbdag, allting gick bra. Paloma (5 aringen) var riktigt imponerad av att jag hade hittat dit, och att jag var forst, och inte ens behovde lappen nar jag skulle kora hem, berattade Mona! :)

Hm ja sen sa lekte vi lite hemma och sa, ja sen sa har jag bara last min bok " GWen Hunter - DE forsvunna", en riktigt bra bok, ska se om jag kan fa tag i andra bocker av forfattaren!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska gora, maste skaffa na vanner sa att man slipper sitta har och uggla haha. Ne men har skrivit med manga och har taigt deras telefonnummer sa far val ta och messa dem eller na ikvall!

Just ja jag och Johanna (fran orientaion), planerar att fara till New York om typ en manad! Ah vad roligt, for da ar alla chritmas decoraitons framme :) Det ska bli skitskojj! Gora lite julklappsinkop dar!

Ni far jattegarna lamna kommentarer och skicka mail - hehe!

/ Z

Forsta dan som au pair

?Okej i lordags for jag da pa den dar "festen", vi fick thanksgiving middag, kalkon - helt okej, sweetpotatoes - fy fan vad ackligt, na vildris med na tranbar och paprika det gick att ata, stuffing - fy! tog en tugga sen svalde jag allt med dricka! Brukar inte vara sa petig men det var verkligen bla!

Sen sa for vi pa Tysons Corner ett jattestort kopcenter, och sag Max Payne, en action, men..nu hinner jag inte skriva mer just nu ska vacka barnen och hamta tjejen fran skolan! Skriver kanske mer senare!

/ Z

washington d.c

Hej!

Jag har inte riktigt haft tid att sitta har och skriva - sorry!

I onsdags borjade det da med att en av mina roomies pa hotellet, tog en halvtimme pa sig att dusha nar vi ar 3 stycken som ska dela, lite irriterande!

Hela dan satt vi och lyssna pa bla annat red cross, som sa en del uppenbara saker som att vi kan inte skaka babyn...

Sen vid halv sex sa satte vi oss pa bussen for att aka pa en new york tour, det var ganska roligt, men jag var sa trott! Vi sag rockafeller center, dar man kunde se ut over hela n.y - verkligen vackert!

Sen times square, sen sag vi frihets gudinnan sta ute i vattnet, vi akte inte till henne for det tar typ en halv dag!

Sen sa akte vi runt lite och sag vars anthony hopkins, bill clinton och madonna bott. Sa akte vi forbi en kyrka som ar med i national tressure, och ett museum som ar med i sex and the city!

Sen pa torsdag jattetrott, mer information hela dagen. Sen pa eftermiddagen har de organiserat upp allt, for vi ar 56 au pairer som ska ut till sina familjer. Jag och en thai och Jane (hon var med pa orientaion och jobbar som conselour) skulle till samma flygplats och terminal. Nar vi kommer dit och jag checkar in sager en kvinna som jobbar dar att jag ar pa fel terminal, och terminalerna ar inte som i Sverige att de alla sitter ihop de ar enskilda hus. Sa hon berattar hur jag ska ta mig dit jag ska ga lanmgst bort och ta rulltrappan ut, och dar ska det finnas en buss som ska ta mig till ratt terminal. Jag gar dit alldelles ensam, och kollar runt.

Jag tanker nar ska bussen komma? Fragar en om hjalp och han sager att de gar var 10 minut, sa kommer det en buss jag gar pa nagon fragar vars jag ska jag sager marine terminal a, de bah oh no this just goes to b, sa jag kliver av igen och som tur ar kommer ratt buss snart, jag tar mig dit och hittar allt! Blev bara lite radd under security check, for man var tydligen tvungen att visa sitt boarding pass och id en gang till, men jag hade stoppat det i vaskan som gick genom kontroll nar jag ska hamta det sa ropar de no no you have to wait :s

fick sitta och vanta nagon timme, ar jattetrott. Kommer fram till Washington D.C flygplatsen, har inte en aning om vars familjen ska hamta mig. Gar och hamtar mina vaskor, tankte ja men de kanske ar har, nej nej. Sa jag gar ut dar det star passenger pcik up, ingen dar. Fragar en kvinna om det ar har man hamtar upp folk, hon bah yes, men man kan ocksa hamta upp folk dar uppe pa andra sidan, min man ar dar s[ han kommer ner nu. Jag ringer hem till familjen och mamman svarar, hon sager att pappan ar ute och letar efter mig pa flygplatsen sa hon ringer han, och till slut kom han, fan va nervos jag han bli!!!

Familjen ar jattetrevliga och barnen ar hur gulliga som helst! De hade kopt en till giftbasket med saker fran sverige, som julmust, pepparkakor, kexchoklad m.m som de hade stallt i mitt rum.

Igar nar jag skulle ga och lagga mig, och bojde mig ner for att hoja varmen pa elementen sa ar det nagot svart stort som hoppar, jag bah aaaah det ar en gigantisk spindel. Gar upp och sager "can you please take away the spider" de bara ohh it's a cricket (syrsa), sa pappan gar ner och tar bort den, uuuh! Men sen nar han gatt och lagt sig ser jag en till under min sang, uuusch jag fick inte bort den!!!!!

Idag har de visat mig lite av washington, ikvall ska jag pa en valkomstfest for en annan au pair, som aker med en annan organisation det ska bli jattekul!!!


Saknar och alskar er alla!

/ Z

New York!!!

Nu ar jag i New York, eller ja Stamford som ligger en bit utanfor! Det kanns sa himla overkligt! Imorn ska jag pa new york  tour, for min vardfamilj var sa snalla och betalade den at mig ah det ska bli sa himla roligt :)

Nu har vi rast, vi har haft information hela morronen bland annat om att man inte ska skaka babyn...

Nu ska vi ta och ga pa starbucks! Skriver mer en annan dag!

Saknar er alla!

/ Z


ont i magen

Ah jag är så sjukt nervös, har så ont i magen! Kommer nog inte kunna sova inatt :S Idag har jag packat, har en massa små grejjer kvar nu...sen har jag umgåtts med pappa och sagt hejdå till min lilla pappi :/

Sen så har jag, lillen, mamma, och linke spelat cluedo hela kvällen :)

I fredags så fick jag ett kort utav mormor på morfar, nu hittar jag det inte :/ men jag har hittat mitt halsband som jag fick av farmor som jag har letat som fan, hittade det i min handväska där jag har kollat hur många gånger som helst...konstigt :S

Imorn åker jag då till stockholm planet går 15.10, men vi ska först fara förbi minneslunden och säga hejdå till morfar!

Ne nu ska jag väl ta å packa lite mer, sen blir det säkert att se mamma mia eftersom att jag inte kommer sova.


(näst sista natten i sverige)

/Z

2 dagar kvar :S

Igår så "avskeds"fikade/lunchade jag, Ida och Ellen på Opalen, mycket trevligt, men förstås väldigt sorgligt också :/

Sen åt vi middag hos mormor - supergott! Sa hejdå till moster och mina kusiner. Sen idag blir det väl att säga hejdå till pappa och mormor :(


Nu håller jag på att packa och tvätta, och jag har så ont i magen och är skit nervös!


/ Z

4 dagar kvar!

Igår var jag till luleå med ellen :) (ida svek!) Så nu har jag inhandlat en massa saker, igår köpte jag:

  • Pettson och Findus bok på engelska till Paloma som är 5 år (de hade jätte dåligt med engelska barnböcker på bokaffärerna)
  • Bamse pussel till Alex som är 2,5 år
  • Herr Nilsson gosedjur till Teddy som är 1 år
  • Osthyvel - amerikaner använder inte det
  • Husvagnshits - haha
  • En ljusgrej, med ett glasskiva med en ren och lapplandsfärgerna blå, röd, gul, till familjen
  • Nattlinne
  • Adapter
  • Mobilladdare
  • Hänglås
  • Näsdukar
  • Nässprej
  • Allergitabeltter
  • Sv/eng lexikon

Hm sen tror jag inte att jag köpte något mer. Sen efter det for jag till pappa och såg Mamma Mia med han och farmor - den är bäst! Så sov jag över hos farmor :) Sen på morronen så sa vi hejdå, åh gullfarmor blev alldelles tårögd =/
Sen gick jag till ds för bussen skulle inte gå på typ 1,5 h. Köpte en farsdags present till farfar (anton berg chokladask) eftersom jag ska dit på söndag och får sova där osv....

Ah jag kan inte fatta att det bara är 4 dagar kvar, 3 tills jag måste säga hejdå till mamma, novi osv...Jag fattar inte att jag kommer fara till New York och sen bo i Washington D.C, allt känns så himla overkligt. Jag kommer nog aldrig fatta, kanske när jag kommer hem :P

Idag har jag fått mitt internationella körkort, det är inget fancy, är ett häfte - svinfult.

Imorn ska jag ta och packa lite mer, sen "avskedsfika" typ med Ida och Ellen. Efter det är det middag hos mormor, och det är hemligt vad det blir för något :S Då måste jag säga hejdå till mormor, moster, kevin, amanda :(

/ Z






6 dagar kvar!

Idag har jag städat mitt rum, och det behövdes verkligen eftersom att alla kläder låg på golvet, då jag inte har någon garderob här. Sen har det blivit till att tvätta och packa! Väskan är redan full och det är mer kläder som ska i, och jag har redan tagit bort kläder. Kan inte någon skänka mig en massa pengar så jag kan köpa en ny garderob där borta!

Huvva jag hatar att packa! Åh va bra jag är jag fick mitt pass skickat från ambassaden i torsdags, men ingen lapp eller något i kuvertet. Så pratade jag med Tessan (hon ska oxå åka iväg som au pair till Washington) om hon hade fått sitt visum än, hon sa att hon hade fått det dan efter. Jag börjar få panik, aah tänk om jag inte får något visum bla bla. Så igår när jag pratade med organisation om flygtider så sa jag om passet ,de bah har du kollat i ditt pass? Nee? Har du tur så ska det sitta en liten papperslapp inklistrad. Jag kollar igenom passet och mycket riktigt där är visumet, men jag trodde det skulle vara värsta papprena....

Igår hämtade jag ut mina dollar - de ser ut som leksakspengar! Så bra också att organisation ger ut flyginfo i tid, trots att jag bett om den tidigare! Mitt plan från Stockholm går 9.50 men man måste checka in 7.50. Letar flygbiljettor, och så klart finns det inga biljetter lediga på morgon flyget! Dock som tur är har jag en farfar som bor i Enköping(inte för att vi har så bra kontakt men...) så pappa kom på att jag kan fråga farfar om jag kan sova där. Ringer farfar som blir helt chockad att jag ska fara iväg som au pair och redan om en vecka (jag trodde att pappa hade sagt till han?), men han säger att jag är så välkommen, sicken tur :) Så jag åker på söndag kl 15.10 från Kallax.

Ikväll har jag och mamma sett "Mamma Mia" åååh så bra den är, det var andra gången jag såg den, och imorn ska jag se den med pappa och farmor för farmor villle också se den, och mig gör det ingenting att se den flera gånger!

Ne nu kanske man skulle ta och packa lite till....

/ Z

tigrar

                  kigge         vem är den sötasate tigern? haha:)

8 dagar kvar

Ja då sitter man här och ska försöka knåpa ihop sitt första blogginlägg efter påtryckningar av Ellen och Ida!;)
Jag ska då åka som au pair (som de flesta vet:P) till Washington D.C i USA, eller ja jag kommer bo i en stad typ 10 minuter utanför som heter - Chevy Chase (ja som skådespelaren). Jag kommer åka ifrån Stockholm den 10 november, men jag har inte fått min flyginformation och nu börjar det bli lite bråttom för måste ju beställa biljetten till Stockholm. De sa att informationen skulle komma upp 7-10 dagar innan man åker så den kommer väl förhoppningsvis på måndag! Har ganska mycket kvar att fixa, ska imorn och hämta ut mina dollar, sen så har jag inte packat än :S inte skrivit packningslista huvva usch vad det är mycket att göra!

Ajja, igår så var det i alla fall "avskedsfest" hos Kigge! Fan va roligt det var! Tack Kigge för att vi fick va hos dig!!! Innan vi for dit så vart jag bjuden på middag hos familjen Westbom mycket angenämt, haha. Sen for vi till KIgge och där var massa folk, sen vid typ 22-23 så skulle då alla ut på boddan eftersom att det var säsongsavslutningen, eller ja typ avslutningen för alltid. Vi kommer till Boddan och det är svinigt kallt, är hur mycket folk som helst som står i kö, vi står där i typ 10 minuter en kvart, och kön rör sig inte ens, så var det nån som sa att det var fullt så då drog vi till Ellen istället! Sen vid halv tre kom emmas mamma och hämta oss :)

Nu sitter jag här och är lite bakis, ska försöka få tag i Kigge för att jag tror att jag glömde min kamera där igår, sen så ska jag hinna träffa emma för det är sista gången vi ses på över ett år :/ Gud vad jag kommer att sakna alla! Sen ikväll är det lax middag hos farmor!

/ Z


RSS 2.0