alex present

Tror ni det här skulle bli bra födelsedagspresent för Alex när han fyller 3 år?


pippi

http://turnerclassic.moviesunlimited.com/Product.asp?sku=D37958

Black Cat, Volleyboll & Great Falls

I onsdags så träffades vi alla på Starbucks och snackade av oss trevligt.

Torsdag, tränade! Måste försöka få in fler träningspass!

Fredag - vilken härlig dag! Över 25 grader ute! Ungarna hade fotboll och vi var ute i det fina vädret. På kvällen drog jag, Emma, Veronika och Sofie till Black Cat. Det är en bar som har konserter med rockband. Påminde om Snabelhuset, inte i utsettet direkt ja förutom att det också hade shackrutigt golv. Men det var trevligt. Först ut var Seamonster - amatörer.
´Hare Krishna (stavning?) de var rätt bra. Sen det bästa bandet Cobra Colletc, sångaren var grymt snygg, sen sjöng han svin bra och han rörde sig bra på scenen! Sen kom det "riktiga" bandet , Beliflur som bar djurmaske och spelade synthpop/rock. De sög! Så då drog vi hem!

Lördag - drog till Georgetown för att spela volleyboll, Det var jag, Emma, Veronika, Sofie, Sara, Charlotte, Anna-Karin och en ny tjej Lousie. Vi köpte lunch från Starbucks och satte oss i hamnen. Sen skulle vi gå å fika på House of Sweden men det vr typ 40 min kvar, så vi la oss i solen och vänta. Var över 30 grader varmt! Sen fick vi fika, kanelbulle och negerbolla. De spelade Lars Winnerbäck på fiket, helt underbart!

Sen började vi gå mot volleyboll planerna men fanns inga lediga. Men längst bort så var Amanda, Eva, Petra och Elin och spelade så vi spela lite med dem. Sen chillade vi ett bra tag. Efter det drog vi och åt på en italiensk resturang, den sög verkligen. De gav Lousie hennes mat typ 5 min innan 3 andra fick sin, jag och Anna fick vänta nån minut till på våran! Sen fyllde de på vatten var 3 sekund! Tog bort tallriken så fort man stoppat ner tallriken, tog bort tallrikar innan alla var klara så ohyffsat! Maten var inte specillt god heller, den funka men ja..De fick ingen dricks iallafall!

Sen drog vi till hem och bytte bil, då hade det börjat regna, åska och blixtra! Vi for till Anna och såg Stephbrothers, en rätt störd film men den gav ändå några skratt!

Söndag - också en solig dag med över 30 grader. Jag, Emma, Veronika och Sara for till Great Falls, var jättefint där men lite för varmt för att vara ute och gå i skogen så där. Vi såg också några ormar - blää! Sara såg 5!!! jag hade tur som bara såg en i vattnet!

Efter det köpte vi sallad och for hem till mig och satt ute och åt. Sen blev det poolen hela dan. Sofie, Erica och Anna kom också senare. Vid 5 tiden började vi göra oss i ordning och for till Bethesda för att äta middag. Vi åt på nån franskresturang, åt röktlax mums. Vi var inte helt nöjda med servicen där heller, tog en evighet innan vi fick betala och vi fick växeln, de fick inte så mycket i dricks.

Sen vart det bio! Vi såg Obsessed med Beyonce, den var lite "B" men helt okej film.

Idag är det också över 30 grader, och efter pojkarnas nap så ska vi inta poolen igen! Var tvungen att hämta Paloma vid 10 från skolan då hon har allergi och hennes ögon svullnar :/ Vi måste komma ihåg att ge henne medicinen direkt på morgonen, stackarn.

Nu ska jag äta lunch!

puss!


Florida

Onsdag 15/4

Äntligen dax att åka! Vi kom i god tid och hann med planet! Typ direkt efter vi kom till lägenhet i Fort Lautherdale som vi fick låna av en arbetskompis till Andres så åkte vi till Miami! Tessan var där också med sin mamma och brorsa så min HF lämnade av mig på South Beach :) Låg och sola, bada och snacka! Sen så gick vi och åt middag, gott. Sen kom min HF och hämta mig, hem slappa, se tv sen sova tidigt.

Torsdag 16/4
Vi var nera på stranden hela dagen! Den var bara utanför fönstret! Härligt! På kvällen gick vi ut och åt middag, sen hem och läsa Gwen Hunter - "Farlig ordination".

Fredag 16/4
Var egentligen min lediga dag men jag följde med dem till Jungle Island, där vi gick runt och såg en massa djur! Bla papegojor (Alex hade en på sin axel), getter, lamor, liger (blandning av lejon och tiger), röd kängrus (som vi fick mata med flaska!), alligatorer, ormar, apor av alla dess slag m.m. Efter det så åt vi lunch på nåt kubansk ställe där tydligen alla presidentkandiater varit, de åker dit och svär på att de ser kuba som ett självständigt land eller nå sånt. Visste ni förresten att om en kuban är i en båt och försöker ta sig till florida (väldigt nära) och man fångar han så får han åka hem igen, men om han hinner sätta sin fot på land så får han stanna i USA!

Lördag 17/4
Mona fyllde år på söndagen så Andres hade köpt i födelsedagspresent en natt på hotel. Så på dan följde vi dem till hotellet som var värsta fancy vi badade i poolen där. Sen vid 3 skjutsade Andres mig och barnen till lägenheten. Vi lekte kurragömma och spelade UNO. Sen så såg jag på Harry Potter och De vises sten på TV.

Söndag 18/4
På eftermiddagen hängde vi i poolen, sen gick vi ut och åt middag. Blev pizza med sallad på var faktiskt gott. Sen god glass efteråt. Sen hem jag läste ut boken Gwen Hunter - Farlig ordination. älskar hennes böcker!

Måndag 19/4
Dax att åka hem :/ Jag och ungarna gick en promenad på stranden innan flyget gick. Var en lång dag och var alldelles slut när vi kom hem vid halv sju!

south beach

south beach

Sammanfattning

Okej ska försöka sammanfatta lite vad som hänt på sistonde.

8/4 så träffade jag och A-K en ny norsk tjej på Starbucks trevligt.

9/4 - tränade

10/4 - begav mig till Emma för förfest med henne Maja och Charlotte(norskan) sen så var även Erica där! Var tänkt att vi skulle gå ut men verkade inte som att det var meningen att jag skulle med. Hade ingen korkskruv för att öppna vinflaskan, fick dock två glas av Charlotte :) sen så skjutsade Erica oss till metron men när vi åker ner för rulltrappan kommer jag på att jag glömt mitt leg i min väska som är hos Emma, så ringde Erica igen så skjutsade hon hem mig.

11/4 - for och shoppade med Erica och Sofie :) sen på kvällen var vi hos Emma igen, samma - Charlotte och  + Sofie och Sara! Sofie och Erica var dock förkylda så de följde inte med ut. Var helt okej ute, Sara och jag drog hem tidigare.

12/4 - påsksöndan! Daxför kyrkan, men när jag vaknade hade jag X från händerna på halsen! inte sså poppis i kyrkan kanske så blev att gnuggagnugga. For till kyrkan, gillade prellen! Sen påskbrunch hos vänner till min HF, sen åkte jag till Georgetown och mötte upp med tjejerna. Vi strosade runt lite, vi gick till House of Sweden för att det har öppnat ett nytt fikdär men det var stängt för nån var sjuk. Då träffade vi en svensk där som tog oss upp på taket nice!
utsikt från house of sweden

Starbucks

I måndags så började dagen med spöregn - kul! På kvällen var det Gossip Girl hos A-K, dock gamla avsnitt!! Men trevligt ändå, fick massa musik av A-K :)

Igår så pratade jag med Linke om att tatuera sig. Är sugen på att göra en innan jag åker hem, är ju billigare här osv, hade varit svincoolt att göra det på Miami Ink men det är tydligen inte dem som är i studion, antar att de inte har tid osv, men ändå :P Frågan är ju bara vad man skulle göra, har ju tidigare funderat på en g-klav, skulle vela ha nånting med musik iaf, nånting som betyder nått inte bara för att det är fint!

Idag så pratade jag med Emma :) Pratade om allt möjligt, och om resan till Chicago ska nog ta och boka imorn, iallafall den här veckan. Tänker nog åka dit den 20 maj så åker jag hem den 24/25 maj :) GREAT! Sen helgen efter det så blir det troligaste kurs på Long Island nice!!!! Längtar som fan!

Ja jag har väl inte så mycket mer att säga nu, förutom att jag vartit borta i 5 månader nu, så nästan halva tiden kvar ;P

Tack för brevet farmor och Thilde! Blev jätteglad!

Mommo:
Vart har du tagit vägen? Du är ju aldrig inne nu för tiden! Var ju jättelänge sen jag pratade med dig nu!!!

Puss / Z


bio, outlet & the mall

ja det är vad min helg bestått av!

I fredags for jag på bio med Erica och A-K vi såg "Sunshine Cleaning", den var bra!

I lördags blev det att åka till Potomac Mills för outletshopping, Sara var bussig och körde - TACK! Vi kom dit och började med att äta, jag åt lite sushi, helt okej men inte som Mei Wah´s eller Raku! Tyckte inte det var en speciellt bra outlet, priserna var typ desamma också! Köpte ett par leggins och en tshirt. Men måste ha en bikini PANIK!!!!!!! Är bara 10 dagar kvar till Florida, vi ska till Fort Lauderdale (stavning?), ska bli såå nice!

När vi skulle åka hem var det fortfarande mycket folk på motorvägen, så vi tänkte vi skulle ta utan motorvägg för det kanske skulle gå fortare, men gpsn guidar oss då så att det tar över 2 h att komma hem, så den dubblade tiden less, den körde oss genom downtown där alla var för cherry blossom!

Ajja vi kom hem tillslut, åt lite middag, sen kom Erica, A-k och Sara och vi gjorde kladdkaka och åt ben´s & jerreys cinnamon nånting och half baked sjukt gott! Så såg vi "The Women", är bara tjejer med i den filmen, den var helt okej!

Idag så har jag trännat, sen gick jag till metron och mötte upp Erica, Emma och Emma´s kompis från Sverige - Maja, vi åkte downtown! Gick in på HM köpte ett par flipflops typ! Sen ner till mallet, och titta på cherry blossom, var fint och skönt väder :)

Jo igår när jag kom hem så låg ett paket på min säng - YEY! Det var från pappa :) Han hade skickat djungelvrål, salt & blandat, marabou + geisha, grodor m.m Också Thåströms nya skiva! TACK SÅ MYCKET!


Nu ska jag ta och se Gossip Girl och äta lite av kladdkakan ;)

Puss och kram / Z


Sleepover

I lördags så for jag Emma och Sofie till Montgomery Mall. Efter det plockade vi upp Veronika som var brun som fan efter att ha varit i Florida i en vecka! Vi åkte och köpte ingredienser till att göra tacos! Sen hem, så får jag och Sofie och lämnade igen filmen vi såg i fredas så hyrde vi en ny film.

Hem städa undan lite. Så kom Emma, Veronika och Erica och vi började med mat. Var svingott! Så gjorde Emma en kladdkaka också mums! Så såg vi på "my best friends girl" den var helt okej. Ja just ja, Sara en ny svensk tjej kom förbi en liten snabbis men hon var helt jetlag och trött, men trevligt att hon kom en stund iaf!

Så spelade vi Twister, haha svinkul! Satt och prata och chilla. Sen såg vi på "mamma mia", eller ja Sofie somnade ju och Erica halvsov, men vi andra satt och sjöng med :)

På söndan for vi till Montgomery Mall igen, sen åt vi på nått franskt ställe i Bethesda gott. Sen hem ta det lugnt, var svintrött!

I måndas var det härligt ute! Körsbärsträden blommar här nu - våren är här! Hur var det den där vårsången gick som vi hade i Kör B? :S

På kvällen vart det Gossip Girl hos V, trevligt! Tisdag jobbade på sen så tränade jag lite, var härligt vår väder ute också :) Jag och Teddy hade sista musicclass, men det börjar en ny den 13 så! Han ska gå "climbing" också!

Igår så jobb som vanligt, regnade och var trisst! Emma och K kom över på playdate, vi gjorde negerbollar igen ;) Mums!

Sen på kvällen sprang jag på våran träningsmaskin i 40 min, var faktiskt skönt! Helt nöjd över mig själv!

Pratade med mamma och novis igår, de hade hittat mina och linkes gamla pixiböcker "sandra på monsterdagis" och "linuskaninus vill inte bada" haha, så läste de dem för mig, mys!

Idag är det redan torsdag, och jag fattar inte vart denna veckan har tagit vägen?! Jobbar just nu, ungarna sover! Har ont i huvet, är less på att det måste gnällas hela tiden!

Pratade med pappa idag i över en timma :) Han har skickat mitt paket nu iiiih, vad spännande det ska bli! Kommer förhoppningsvis på måndag :)

Snart börjar Grey´s Anatomy! Ska se det och dricka lite thé och kanske kanske ta en liten negerboll också, eller så försöker jag vara duktig och spara det tills imorn...Just ja tänkte vika tvätt också, det är ju alltid kul - NOT! Finns det nå värre? Typ inte, speciellt när man ska para ihop alla vita sockar usch!

Lova:
jag vet inte om det funkar så riktigt, för du bor ju i en annan delstat?!

Puss och kram / Z

RSS 2.0