fortsättning

oj jag råkade viss trycka på publicera istället för att spara! Iaf efter att vi var klara på world trade center var vi så trötta och blöta att vi köpte med oss donken och så köpte vi öl och cider och hängde på rummet. Trevligt.

Lördan köpte vi macka på subway och knallade till central park där vi åt den! sentog vi oss till frihetsgudinnan, eller ja vi såg den genom fönstrena på staten island färjan men hey det var gratis! Efter det bar det av till brooklyn bridge. När vi var klara med det åkte vi dit bussen skulle gå och så köpte vi buffé mat! När vi klev av bussen så var det en kvinna som hade förlorat sin väska och våran vagn var borta!!! för de hade typ inte stängt dörren där bagaget ligger så de hade nog flygit ut, nova vart jätteledsen "min vagn, vad ska pappa säga"..

På söndan blev det att kliva upp tidigt och ta oss downtown, där vi hälsade på presidten, lincoln, och andra kända saker..sen knallade vi till georgetown där vi åkte på en båttur till old town alexandria, jättemysigt.

Måndag så åkte vi till silver diner så de fick prova på ett riktigt amerikanskt diner med burgare, milkshake och jukebox. sen åkte vi till Target - som de älskade! Jag handlade dock för 122 dollar! I know! Men det var bara növändiga saker och så fick jag avklarat ganska många julklappar :P nu har jag bara linke, mommo, nikke och pappa och Emma kvar! Vet dock vad jag ska köpa till alla dem utom nikke - HJÄLP!

Tisdag så stannade vi hemma och beställde pizza från Dominos - godaste ever! Man får välja själv på internet precis vad man vill ha på den. Så såg vi på Roast på Berns och Idol :)

Onsdag så på kvällen for vi på Cheesecake Factory där vi åt tills vi höll på att spricka. Sen skulle vi packa min väska som jag ville skicka hem, men när vi öppnar den ligger en död stor spindel i den och massa spindelnät sen under den är det "matbon" och en spindel som kryper in så då börjar vi tjaffsa om vem som ska slänga ut väskan med spindeln i. Tillslut är Linke snäll och gör det!!! Som tur var så hade de ju tagit med en hockeytrunk som jag fyllde också.

Torsdag - sista dagen :( Gjorde scones frukost på morgonen och myste. Sen efter lunch var det dax för dem att åka. Saknar dem!!! På kvällen jobbade jag - JÄTTEKUL verkligen.

MAMMA LÄS INTE DETTA - FÖR DIN EGEN SKULL - JAG MENAR DET!

Fredag så var det dax för utgång, V var tillbaka :) Först åkte vi till Fur som ligger i North East och east är inget bra område, min hostdad sa när han hämtade upp mig från flyget första gången "if you ever get to east lock the doors, stop the car, call me and I´ll come get you". Men vi ville prova på nått nytt för att V och Emmas kompisar sa att Fur är mycket bättre än Ultra Bar. Vi står i kön och vi är de enda vita..de kollar personer ifall de har vapen på sig innan de ska in. Vi bah nej vi åker till ultra iaf, åker svart taxi och då är det nån transa som vill hoppa in usch. Chauffören tar bilder på oss vi blir arga och fixar så vi får gratis! Vi går in på ultra som inte är som det varit, sen så när vi kommer upp från toan så står surgammel gubben utanför och bara ne ni får stanna där så var vi tvungna att stå åt sidan, vi bah men varför får vi inte gå? ne ni måste stå här. Så frågar vi en annan vakt varför måste vi stå här varför? - jag vet inte, det är han som sa det..vi vill ha era kompisar också "men de har ju gått och dansat!" men gubben går ner och letar ne de är ju inte där daaah! Så blir vi eskorterade ut och utslängda! Fattar inte varför för så fulla var vi inte!!

MAMMA DU KAN LÄSA FRÅN HÄR!

Lördag så åkte jag och Lisa till Arlington Cemetery och kollade på bla John F Kennedy och Teddy Kennedys gravar. Var faktiskt väldigt fint där..sen så åkte vi downtown och shoppade lite jag köpte en kappa på Zara!

Söndag gjorde jag inte ett skit var sååå trött!

Hmm vad har jag gjort den här veckan då måndag var det gossip girl night. Sen så har jag tränat lite pilates, fixat med scrap book. Igår lördag så gjorde vi god middag hos Anna sen for vi på bio och såg Fame! Himla bra! JAg blev så sugen på att gå på en sån skola, JAG VILL SJUNGA! JAG VILL HÅLLA PÅ MED MUSIK! Grejjen är ju den hur?? HUR HUR HUR? Är ju så svårt att försörja sig på...men man behöver inte vara artist utan på nått sätt jobba med musik men vad vad vad? HJÄLP mig!

Puss/ Z

p.s jag saknar er alla jättemycket nu! men är cirka 2,5 månad kvar!

sorry!

Nu var det länge sen jag uppdaterade men har haft fullt upp! Mamma, linke och novis har ju varit här och hälsat på :)


På tisdag kväll när de äntligen kom fram pga en taxi chaufför som inte hittade trots instruktioner sen så tycker man ju att alla taxis har GPS nu för tiden..iaf så blev det sängen för lilltroll och linke medans jag och mamma pratade lite.

På onsdag morgon vaknade vi upp åt frulle och eftersom det var grått och trist ute åkte vi till Barnes & Nobles och de fick sina första starbucks, speciellt linke älskade dem! På eftermiddagen sprack det upp och vi åkte till zooet:)

Kvällen åt vi middag på Mei Wah mamma var lite skeptisk över kung pao men när hon väl smakade det så var det ju mumma så klart. Sen så inhandlade vi lite matsäck för morgondagen..

Torsdagmorgon var det att stiga upp tidigt och ta bussen till N.Y! Vi kom fram och hittade hostelet lämnade in våra saker och så drog vi till Times Square gick runt där, såg rockafeller center och empire state building. Sen så åt vi middag på Hard Rock Café god mat men för stökig omgivning man hörde inte vad man sa. Sen så köpte jag mig en N.Y tröjja och två bilder på N.Y - en på central park och en på times squares. De enda "kändisarna" vi såg var Elmo och Spiderman.

Fredag vakna vi upp och det spöregnade!! Vi hade tänkt åka ut till frihetsgudinnan men hur kul är det i regnet? Istället åkte vi till SoHo och shoppade lite jag köpte en jacka och en sjal pga regnet så köpte jag ett par svarta jeans också. Sen åkte vi till ground zero. Vi drack varmchoklad på ett fik där då det kommer in en massa människor en ser ut som en judisk präst eller nå och folk börjar fota han, vi ser att han är på en tavla där så han var nog en som hjälpte människor när attacken skett.


weekend course

I fredags drog jag och emma iväg på weekend course igen i ellicott city. Måste säga att denna weekend course var mycket roligar än den andra, roligare folk, roligare kurser osv :) Johanna som jag åkte till USA med var också där så vi passade på att planera inför resemånaden!

Sen så träffade vi på två andra svenska tjejer Julia och Jessica jättetrevliga! Synd att man träffar dem först nu :/ De bor i Virgina också så är inte alltför nära tyvärr.

På söndagen så fick vi våra credits, så nu har jag tagit alla mina - woho! Måste bara kopiera dem och skicka in till min counsler. Fan va skönt att äntligen ha det bortgjort!

Efter kursen åkte jag och Emma till Tenleytown och åt på Neisha som vi gjorde efter förra kursen också. Sen så tog jag det bara lugnt hemma, var himlarns trött.

I måndags efter jobbet drog jag till Emma och såg "1408" och "The nanny diaries" när man ser den så känner man att ja jag kanske har haft tur med mina värdföräldrar iallafall! Sen när jag skulle gå hem och ska gå runt hörnet så ser jag nått som rör sig då är det ett jävla rådjur som står mitt på vägen, jag tänkte jag kan ju inte gå förbi det man vet ju aldrig det kanske springer rakt på mig. Så jag hosta, harkla mig, stampa och höll på spelade ljud på mobilen, ne den ville inte flytta på sig men tillslut så sprang den iväg. Då kuta jag också hem!

Igår så träffade jag tjejerna på Barnes, trevligt trevligt.

Idag så ska vi på poolparty till ungarnas fröken efter att jag hämtat upp Paloma och sen så ska jag jobba kväll för Mona och Andres ska på nått möte på P´s skola. Så då ska vi antingen äta på donken eller beställa pizza vi får se. Men känns som att det kanske kommer vara mycket folk på donken vid den tiden så ajja..
Sen efter det så ska jag prata med linke! Han åker imorn till mamma sen på tisdag kommer de hit! Har inte riktigt fattat det än! Ska bli så skojj! Så på torsdag åker vi till New York i 2 dar - woho!

Måste ta och börja packa en väska som jag ska skicka hem med dem, så svårt att veta vad man ska skicka med och inte :S

Puss / Z

bye bye V

20-27/8

Torsdag
På kvällen gick jag Emma och Anna på bio, vi såg "The time traveler´s wife". Den var jättebra, jag har läst boken och fullkomligt älskade den. Filmen var inte lika bra som boken (som vanligt) men den var ändå bra, så himla fin kärelkshistoria - se den!

Fredag
Clostermeeting om näring ganska intressant, men maten är här ju skit längtar tills man får äta svensk mat igen (2 dec!) Träffade V´s nya au pair Amanda - en jättesöt och trevlig tjej! Efter mötet så var jag skit trött så for hem och sov.

Lördag
Upp tidigt för det vi skulle fixa våra naglar! Gjorde fransk manikyr och så gjorde jag pedikyr men färgen synstes inte så bra, så nästa gång får det bli en starkare nyans! Efte det satte vi oss på Caribou och fika lite. Sen gick vi och strosa i några affärer i Bethesda. På kvällen drog vi till Anna och beställde Mei Wah - mums. Sen blev det Ultra, var ganska lite med folk men var helt okej ändå.

Söndag
Gjorde ingenting var himla trött så låg bara i sängen och såg That 70´s show ha :P

Måndag
Åkte till Montgomery Mall med tjejerna. Köpte ett par pyjamas shorts + linne från Victoria´s Secrets - jättesköna sen så köpte jag ett par nya solbrillor också eftersom att Teddy bröt sönder mina gamla..men hittade ett par typ pilotbrillor som passa mig bra, blev skitnöjd! Sen så tog vi en Ice Storm också, så goda!

Tisdag
Dax för V´s avskedsmiddag :( Vi åt sushi på Raku sen gick vi över till Cosi´s och tog efterrätt - brownie. Himlarns va mätt man var efterått! Vi gav V två armband som hon vart glad över (verkade det som iaf ;)) så hade jag skrivit ett litet kort också.

Onsdag
Skrev på min uppsats till weekend kursen :(

Torsdag
Efter jobbet  drog jag över till Emma, vi beställde pizza från Domino´s med kyckling, bacon, fetaost och spenat skit gott och så såg vi "skräckfilmen" REC den är lite konstig ja! Sen så var det Another Cinderella Story på TV och efter det "Nick & Nora´s playlist" mycket bra filmer :P


RSS 2.0