Last night in "my" bed

Veckan som gick har jag inte gjort så mycket, jag började packa och fixa.

Tisdagen var det dock dax för utflykt med A´s skola. Vi åkte till en pumkin patch, kollade på djuren. Åkte en vagn ut till där pumporna växer och så fick vi alla välja en pumpa var och ta med oss hem. Var en riktigt härlig dag med fint väder :)

På fredagen så gick jag på bio med Lisa och såg "The Stephfather", den var väl helt okej, bättre än orginalet. Kunde gjorts mycket läskigare dock!

Lördag gjorde jag inte ett skit, varit krasslig. Jag köpte mig iaf en adapter och ett minneskort med mer utrymme på, för på mitt gamla får jag bara plats med 200 bilder men nu får jag plats med över 1300, bra bra. För jag menar 200 bilder räcker ju inte för hawaii!

Söndag så följde jag med min hostfamilj på "Boo at the Zoo". Folk klädde ut sig så gick man runt på zooet där det var olika "stånd" där man fick godis. Trevligt! Var så roligt att se vad en del var utklädda till var ju mycket superhjältar, djur av olika slag, men det konstigaste var nog ändå en som var utklädd till spelet "Twister". P var ängel, A var skelett och T var Elmo :)

Idag så är det min sista natt i "mitt" rum i "min säng. Imorn blir det att flytta upp på vinden i en vecka. Känns konstigt har 9 dar kvar i DC. Kommer saknar barnen men det kommer bli skönt att åka, dels för att jag ska träffa Johanna och åka till Hawaii men mest för att jag är så less på att jobba. Och Teddy gör mig galen. Han frågar 100000000/dag why, i början var det gulligt men nu är det bara irriternade. We´re gonna go inside - why because we´re gonna have lunch - why because it´s lunch time  - why because it is go inside now - why I allready told you why - why. Speciellt irriterande när han frågar why på en sak som man redan förklarat. GAAHHH.

Iaf, jag har packat ner alla mina saker. Men jag kan inte hitta mitt social security card, och jag har inte skrivit upp nummret någonstans...what to do? jag menar jag behöver det ju inte längre men...

Sen så en annan sak, ska jag ta vaccination mot svininflunsan på torsdag eller inte?

Nu ska jag se lite "That 70s Show".

Saknar er! Puss/Z

Kommentarer
Postat av: mamma

Hej gumman, det där med vaccinet måste du bestämma själv jag har ingen aning om jag ska ta det själv ännu , hoppas du nu får en jätte rolig semester på hawaii det har ni verkligen förtjänat , å sen är det inte länge kvar innan vi träffas vi kommer till Boden den 21 dec :-)

många kramar från mamma å Novis

2009-10-28 @ 08:21:52
Postat av: moster

Hej, jag tror i mångt och mycket att detta med flunsan är lite uppschåsat. Men jag tror nog jag skulle ta den om jag vore du....tänk, det kanske inte är så roligt att ligga i influensa hela tiden ni är på Hawaii. Själv tror jag inte jag kommer att ta den...men jag ska ju ingenstans heller ;)

2009-10-28 @ 12:56:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0