niagara falls

Onsdag 26/5
Dax för Paloma´s graduation. På kvällen for vi till skolan och de var dikter och tal osv :)

Torsdag 27/5
Paloma och Alex åkte med farmor och farfar till Long Island. På kvällen åkte jag, Emma och Sofie till Veronika och såg på So you think you can dance, trevligt!

Fredag 28/5
Jobbade på, sen på kvällen blev det att åka in med Emma och Veronika downtown för att äta avskedsmiddag för MAriaan som jag aldrig träffat förut men skulle sova hos V eftersom att vi skulle upp tidigt för att åka till Niagara fallen. Vi kommer fram till resturangen men ingen där. Så ringer vi mariaan ochhon säger att de kommer om typ 10-15 min. Så komer det in några andra som sa att mariaan missat bussen...vi väntar ett tag, men eftersom att vi ska upp tidigt kan vi inte stanna så länge så vi beställer mat. Efter typ 1,5 h så dyker de äntligen upp..vi stannar bara en lite nstund till sen blir det hem till V och sova.

Lördag 29/5
kliver upp 4.30 och gör oss i ordning. 5.15 kommer taxin och vi åker till metron. Vi är supertidiga, de ska hämta upp oss kl 6. MEn de kommer inte då..de kommer närmare 6.30! IRRITERANDE! För att en tysktjej som de skulle hämta upp tagit fel på tiden och tror att det var 6.40 hur hon nu kan tro det eftersom alla andra var i tid! Vi kom äntligen iväg och efter drygt10 h var vi äntligen framme :)

Vi checkade in och sen gick jag, Emma och V till Cave of the mist medans de andra följde med counslern(stavning?). Fann va blöta vi blev, men det var himla häftigt och det är inte alla som blivit duschad av ett vattenfall! Sen gick vi och kollade på Horseshoefalls och sen bestämde vi oss för att gå till Kanada!

VI gick till baks till hotellet och fixade oss, sen när vi går ut SPÖREGNAR det - typiskt. Vi går in sätter på oss lite mer kläder och tar taxi till bron! Sen var det bara att gå över :) Vi gick till Hardrock Café, god mat, dryck och trevligt sällskap :)
Efter vi var mätta och belåtna gick vi ner och kollade på fallen. Mycket finare från kanadensiska sidan! Vi kollade på ljusshowen, jättefint (bilder kommer upp på bilddagboken.se snart, sök på zandri)!

Så ringde våran cousnler och var jätteorolig över att vi fast i kanada hahah!

Söndag 30/5
Alla andra hade stannat på hotellet hela kvällen för att de regnade, så vi var de ändå som såg ljusshowen! Var är lite regn? Liksom once in a lifetime man är vid niagara fallen då vill man ju se allt!

Så skulle vi också åka hem tidigare, för de hade ju redan sätt allt!!!! Men vi gicl över till Kanada också följde en mexikansk tjej med oss - Natalia! Vi tog Made of the mist - en båttur ut till fallen - häftigt!

Sen gick vi trunt lite och så åt vi lunch på "rainforest café!". Sen in i bilen igen, och hon som var sen på lördan var sen igen, inte jättemycket men 15 min..men tycker ändå hon hade ju redan sett alltt!!!!

Läste ut "my sister´s keeper" av Jodi Picoult! Läs den en jättebra och fin men sorglig bok!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0