Ja se det snöar ja se det snöar

I söndags hände inte så mycket, vi åt på The Chili Place, sen kom Tessan hit vi snacka lite och så såg vi Yrrol, älskar den filmen!!!

Igår var det typ -3 men kändes kallare för det blåste också. Teddy var som vanligt och klättrade överallt så ramlade han ner från en grejj och slog huvudet i asfalten. När han slutade grina så då börjar Alex grina för då har nån puttat han. Är det inte den ena så är det den andra, eller den tredje...


Idag när man vaknade så det första man ser är att det är alldelles vitt utanför och att det snöar! Så barnen hade bara skola till 11.30. Ingen musicclass för Teddy heller. En del går omkring med paraply för att det snöar, snälla det är bara snö!!! Skolan kommer antagligen vara stängd imorn pga av snön. De har ju inte vinterdäck här...får väl se vad det blir idag då. Ungarna vill säkert ut och leka i snön senare. Paloma har balett i eftermiddag men vi hittar inte hennes skor!! De är helt borta! Hon har bara användt dem 2 gånger och de är redan borta, sen så är hennes vantar borta. Hon har två par som är likadana och så klart så har hon tappat bort båda högerväntarna så hon kan ändå inte använda dem. Typiskt!

Ikväll blir det att träna måste komma iform nu! För vi ska till Florida i april :) För barnen har spring break då! Så ska vi bo i nån condoe (stavning?) som Andres kollega äger utanför Miami. Så ska vi in till Miami nån dag för att Andres har släkt där. Men jag behövde inte följa med och hälsa på dem utan de kunde lämna mig nånstans :)
A: You're going to get som free time but we also need you to work
Jag: That´s okey
A: There's only 2 bedrooms so you probably going to have to share room with one of the kids.

Men ofta det spelar roll liksom när man får åka dit gratis :)

Sen så kommer Emma till Chicago i maj ska försöka ta mig dit då!!!

/ Z

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0