Inauguration + Obama

I söndags så blev det till att kliva upp vid 9 duscha och göra sig i ording, för att ta sig downtown. På Lincoln Memorial så skulle det vara en Inauguration Concert, en slags öppning konsert osv för Obama.

Vi var i downtown vid typ 11.30 eller något, dax att börja gå mot memorial. Var ganska mycket folk var typ 500 000, men kändes som många fler. Vi fick en rätt så bra plats, vi kunde se dem på scenen fast de var ju jättesmå men vi såg bra på skärmarna. Under tiden som vi väntade på att allt skulle börja vid 2.30 pm så var det folk som började klättra upp i träden, när de försökte klättra skrek alla "Yes you can" haha! Det var en som ramlade ner från trädet också.

Det hela började med att Barack Obama och Michelle Obama gick ner för trapporna för att sätta sig! Sen så tror jag det var Denzel Washington som pratade lite.

De som uppträdde var:
Bruce Springsteen, Mary J Blige, Jon Bon Jovi, Sheryl Crow, Shakira, Stevie Wonder, Usher, Beyoncé, U2, Garth Brooks, Josh Groban, James Taylor, will.i.amRenee Fleming,  Herbie Hancock, Heather Headley, Bettye LaVette,  Mstr.Sgt. Caleb Green , John Legend, Jennifer Nettles, John Mellencamp och  Pete Seeger.

De som höll tal var:
Tiger Woods, Tom Hanks, Jamie Foxx, Martin Luther King III, Queen Latifah, Denzel Washington, Jack Black, Steve Carell, Rosario Dawson,  Laura Linney, Ashley Judd, Kal Penn och Forest Whitaker.



Var ganska coolt att se alla dem! Men det bästa var när Barack Obama pratade!

På tisdagen så var det att gå upp kl 6 på morronen! Sen ta metron downtown. Var redan 700 000 människor där! Vi gick till Washington Monument. Stannade där, bland massa människor! Såg skärmen bra och så! Skit häftigt att dela det här med alla amerikaner!

Hoppas Obama kommer klara det här nu :)

Puss och Kram / Z











Kommentarer
Postat av: mamma

Va häftigt, snacka om ett minne för livet :-)

2009-01-22 @ 20:08:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0