Amerikanska president valet

Såg ikväll på en dokumentär inför det amerikanska presiedent valet med mina hostparents. Den handlade om att de hade frågat folk "på stan" vad de tyckte om kandidaterna osv. En del bah om Obama vinner så tänker jag lämna landet, då måste jag flytta till Bahamas(som att de skulle var hemskt dessutom), vinner Obama flyttar jag och min familj till Spanien. Så var det typ en 12årig pojke som sa om Obama vinner så kommer vi att bo i Kanada de 4 kommande åren.

Så jävla dumma alltså! Så bara för att han heter Barack Hussein Obama, så trodde ju en del att han var terrorist och att han hatade alla och att han tänkte ha massa krig och allt vad det nu var. Så kunde man köpa pins där det stod massa saker där de hade lekt med obamas namn och saddams och bin ladens namn. Alltså ofta.

En del var verkligen så dumma i den där dokumentären, så var det massa prat om att obama var socialist. så var det en tonårig kille typ 17-19 år eller något som var emot det då. så frågade intervjuaren ja men vet du vad det betyder "ja vänta så kan jag ge dig en defination" så börjar han söka på mobilen hon bah nee berätta själv. Han bah ja det är typ mitt emellan konservatismen och ja jag vet inte vad den andra heter. Men uttala dig inte om du inte ens kan något om ämnet!

/ Z

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0