25/2

Idag är det strålande sol och + 9 grader ute :) Härligt! Fast igår och imåndags var det dock minusgrader och blåsigt. Det är det som är grejjen här i DC att vädret skiftar så himla mycket, ena dagen är det skitkall och snöar andra dagen varmt och skönt!

Själv väntar man bara på att våren ska komma, eller ja det här är väl typ vårväder för att vara Sverige men:P Men de säger att våren kommer i mars så det är ju snart i alla fall!

Igår var vi jag, Emma, Veronika, Anna och Sofie ute och åt på Maggianos, åt nå garlic shrimp pasta mycket gott! Men som alltid här så får man hur mycket mat som helst fast man  beställer en halvportion, så vart det ändå massa mat kvar till lunch idag :)

I måndags så tog Teddy, Willies koppel och ropade "willie willie" och försökte stoppa på kopplet på hunden sååå gulligt:)
Teddy har börjat gå jättemycket nu! Han går mellan grejjer, och vi "tränar" han hela tiden att gå mellan oss haha! Så snart får man se upp:P

Igår när jag skulle hämta upp Alex så säger en av hans lärare att den andra läraren vill prata med mig om Alex.
Läraren: Alex been wild all day, and he hasn´t been listening to .... at all!
Jag: Okey
L: So he needs to miss som playtime today.
J: Okey
L: So when he usually plays this afternoon, he needs to have som quiettime. So you know, and I´m going to send his mum and dad an email too.

Alltså för det första, skolan har inte rätt att bestämma över sina elevers fritid? För det andra om han har varit vild hela dagen så är ju knappast "quiettime" som han behöver, han behöver ju få leka av sig! Och de hade inte lekt ute idag på morgonen så för det var ju för kallt! Så jävla sjukt. Sen för det tredje så är han 2,5 år, vad förväntar de sig? Han kan inte sitta stilla och vara tyst hela tiden liksom han måste ju få leka med!!!

De verkar så himla konstiga där, idag hade han tydligen gjort ett val för att han hade inte suttit på den gula linjen. Vet dock inte vad det var för val han hade gjort, ibland brukar det bli att de måste missa de 5 första minuterna av playground, så dumt! Sen innan de kan gå hem så måste de sitta ner och ha händerna i knät för att de ska visa att de är redo, har de inte det så kan de inte gå..


Resten av planerna för dagen är:
* väcka pojkarna
* åka till skolan och leka i lekparken
* senare hämta upp Mona på metron
* stoppa undan mina rena kläder + renbädda sängen
* träna

/ Z


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0