Surprise!

Denna veckan har gått grymt fort! I måndags så gjorde jag hm vadå jo just ja vi bakade cupcakes till alex teeparty (här så när ungarna fyller år tar de alltid med cupcakes till skolan). Sen på kvällen slog jag in alex´s presenter.

Tisdag
Alex födelsedag! Gav han pippifilmerna å han vart jätteglad han ville se dem nu på engång men han skulle ju till skolan då. Vi hari nte haft tid att se dem än :/ Detta var också Veronikas födelsedag så jag och Teddy åkte dit på morgonen med de andra tjejerna och åt jordgubbstårta och negerbollar i solen :)
Hm på eftermiddagen så hade paloma balett och jag alex å teddy tog en promenad i solen. Sen blev det middag på the chilli resturant mums. Alex valde så klart stället och det han tog till middag var pb ´+ j hahha. Efter det hem och äta lite chokladfrostingtårta.

Onsdag
Hm va gjorde jag då kommer inte riktigt ihåg, har för mig att det var varmt och skönt och att vi var i lekparken hela eftermiddagen med emma och K. Trevligt!

Torsdag
Jag och Teddy köpte lite sista grejjer till ett paket som nu är skickat med posten till Sverige med lite smått och gått ;) Säg till när ni fått det!

På kvällen kom Anna, Veronika och Emma hit och vi åt upp resterna utav Veronikas födelesdagstårtor och såg på säsongsavslutningen av greys anatomy - spännande! Men vad ska vi nu göra på torsdagkvällar? :P

Fredag
Jobba på som vanligt. Fotboll på eftermiddagen. Sen på kvällen blev det Tysons Corner med Emma, Sofie och Veronika. Veronika trodde att vi var helt tråkiga och inte tänkte fira hennes födelsedag och hon tänkte men varför ska vi åka och shoppa vi ska ju inte ut på typ 3 veckor. Men det hon inte visste var att vi planerade översakninsfest på lördagen så vi ville ju ha nya kläder ;)

Vi skulle också köpa henne en present, en väska på urban outfitters. Så när Veronika var upptagen inne på apple store sprang jag och emma iväg genom hela mallet till urban och köpte väskan, när vi kom tillbaka sa vi att vi hade haft svårt att hitta toan :P

Köpte en jättefin klänning på forever 21, den är typ lite bohemisk kan man nog säga! Love it!

När vi var klara med shoppingen eftersom att de stängde 9.30 drog vi till ett riktigt amerikanskt diner med den jukebox på bordet! Tog en jordgubbsmilshake och en baconavokadoburgare mums. VI satt där och svamla ett tag :D

Vi släppte av Veronika och fortsatte planerna för morgondagen ;P Vi kände oss lite taskiga för veronika verkade helt nere, för att vi inte skulle göra något på hennes första lediga helg på en månad + att det var hennes födelsedag.

Lördag
Tjejerna fixade i ordning hos emma och emma for och umgicks med veronika hela dan. Emma packade en väska åt henne. Å V fattade ingenting hon trodde typa tt de skullle rida för att emma sa att hon skulle ha oömmakläder hha.

Jag vaktade hoppslottet som alex skulle ha på sitt kalas medans de gjorde  massa ärenden. Sen blev det barnkalas med hoppborg, madagascar tårta och massa annat. Barnen verkade nöjda!

Sen hämta A-K och sofie och börja fixa tårtan till veronika. Gå över till emma och fixa det sista. Sen vid 18 kom emma ocgh veronika, V trodde att de bara skulle chilla där. Så när de öppnar dörren så står vi där med tårta med ljus på och paket i handen och skriker "surprise" och sjunger happy birthday! Hon blev jätteglad, hon trodde inte alls att vi skulle ut osv ;)

Vi satt och drack åt tårta,massa snacks och hade allmänt trevligt :) sen blev det utgång på ultra och det var rikttigt roligt- fär vi göra om snart! Så tack tjejer för en jätterolig kväll!

Söndag
jag sara och erica skulle följa charlotte(norska) för att fira 17 maj! Dock så var det helt fel beskrvining och vi körde runt i 1h när vi väl kom till stället där det stod det skulle vara och kunde inte hitta det alls! Tillslut gav vi upp när vi hade kört runt överallt! Vi for å åt på ett kinesiskt ställe, åt friterad kyckling i sötsur sås gott och billigt!

Nu ligger jag här å slappar, ska på nån timme gå till emma så ska vi alla tjejer på bio ikväll, ska se Angels & Demons - can´t wait!

På tisdag åker jag!!! AAAH! måste packa :S

PUSS!

Kommentarer
Postat av: moster

Hej gumman

Roligt att läsa, du verkar ju ha fullt upp hela dagarna. Enligt mormor skulle du först till Saigon, sedan till Seattle men tydligen var det Chicago...haha. Själv ska vi på kalas hos Novis idag. Saknar dig...kramis

2009-05-19 @ 08:05:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0