Frisyr

Ja så nu är man utflyttad ur sitt rum och den nya aupairen kommer ikväll. Kändes lite konstigt att sova upp på vinden men jag menar det är ju inte så länge kvar - 8 dagar! Crazy crazy.

Idag så har jag och Teddy varit och kollat på när Palomas skola hade halloween parad. Var roligt att se alla utklädda de roligaste kostymerna var: pacman, svininfluensan, cleenex box, pingisbord, reese pieces, twister och rubiks kub. T tyckte det var jättekul också, han satt och sa vad alla var. Igår när vi var på affären så såg han nå pumpor och grejjer så sa han "halloween" :) sen så sa han "halloween elmo" - yes teddy is going to be elmo for halloween - söte.

Just nu så sitter jag här och gör inte så mycket. T sover och Mona tog P till bibblan. I eftermiddag ska vi ta vaccinet mot svinis.

Det är så här att jag funderar på vad jag ska göra med mitt hår, ska jag klippa mig före eller efter Hawaii? Sen vilken färg ska jag ha? Här får ni lite bilder på olika hårstilar jag haft:





























Jag säger inte att jag tycker att alla frisyerna är fina direkt :P men hjälp mig nu vad ska jag göra med mitt hår? (I know I-landsproblem)

Puss

Last night in "my" bed

Veckan som gick har jag inte gjort så mycket, jag började packa och fixa.

Tisdagen var det dock dax för utflykt med A´s skola. Vi åkte till en pumkin patch, kollade på djuren. Åkte en vagn ut till där pumporna växer och så fick vi alla välja en pumpa var och ta med oss hem. Var en riktigt härlig dag med fint väder :)

På fredagen så gick jag på bio med Lisa och såg "The Stephfather", den var väl helt okej, bättre än orginalet. Kunde gjorts mycket läskigare dock!

Lördag gjorde jag inte ett skit, varit krasslig. Jag köpte mig iaf en adapter och ett minneskort med mer utrymme på, för på mitt gamla får jag bara plats med 200 bilder men nu får jag plats med över 1300, bra bra. För jag menar 200 bilder räcker ju inte för hawaii!

Söndag så följde jag med min hostfamilj på "Boo at the Zoo". Folk klädde ut sig så gick man runt på zooet där det var olika "stånd" där man fick godis. Trevligt! Var så roligt att se vad en del var utklädda till var ju mycket superhjältar, djur av olika slag, men det konstigaste var nog ändå en som var utklädd till spelet "Twister". P var ängel, A var skelett och T var Elmo :)

Idag så är det min sista natt i "mitt" rum i "min säng. Imorn blir det att flytta upp på vinden i en vecka. Känns konstigt har 9 dar kvar i DC. Kommer saknar barnen men det kommer bli skönt att åka, dels för att jag ska träffa Johanna och åka till Hawaii men mest för att jag är så less på att jobba. Och Teddy gör mig galen. Han frågar 100000000/dag why, i början var det gulligt men nu är det bara irriternade. We´re gonna go inside - why because we´re gonna have lunch - why because it´s lunch time  - why because it is go inside now - why I allready told you why - why. Speciellt irriterande när han frågar why på en sak som man redan förklarat. GAAHHH.

Iaf, jag har packat ner alla mina saker. Men jag kan inte hitta mitt social security card, och jag har inte skrivit upp nummret någonstans...what to do? jag menar jag behöver det ju inte längre men...

Sen så en annan sak, ska jag ta vaccination mot svininflunsan på torsdag eller inte?

Nu ska jag se lite "That 70s Show".

Saknar er! Puss/Z

NHL & KISS

Okej låt oss starta med NHL. Var himla roligt. Vi köpte oss varsin tröjja med Bäckströms namn på. Caps gjorde snabbt 2 mål i första perioden men sen var det som att energin tog slut och Devils kvittera, förlänging och straffar. Bäckström satta första men sen gick det inge bra och Devils vann, men det var en bra match!

Tisdag då, då var det dax för KISS. En tröjja fick man sig även där också. Buckcherry var förband de var okej. Sen var det äntligen dax för KISS, som vi längtat hade skitbra platser. De började med Deuce och sen Strutter. Sen kommer jag inte riktigt ihåg i vilken ordning de körde men de körde bla: 10000 years, Modern Day Delilah, en annan ny låt från nya plattan, Love it loud mfl. Sen som extra nummer blev det: love gun, detroit rock city, shout it out loud, i wanna rock n roll all night, lick it up. Pappa vad hette låten som var klassikern bland klassikerna?? Kommer inte ihåg..Iallafall så var det den bästa konserten både jag och pappa nånsin varit på! Det innehöll allt: eldsprutning, blod, trasha gitarrer och massa "explosioner". Ett minne för livet! SÅ INNIHELVETEBRA

På onsdagen tog vi det lugnare och jag jobbade kväll så vi mös med pizza och dödligt vapen. På torsdag var det dax för pappa att åka igen :( men vi ses snart igen - 3 dec!

I helgen gjorde jag inte så mycket då alla for till niagara fallen, och jag har ju redan varit där. Vi hade Teddys 2års kalas. Tema : ELMO. Elmotårta, elmoduk,elmotallrikar,elmoservetter, elmo juiceboxar, elmo presenter, elmo ljus! Gissa om det var nån som var nöjd :)

Igår köpte jag mig en ny resväska eftersom att mina gamla bodde det spindlar i...måste köpa en till för allting kommer inte riktigt att rymmas i 1 om jag ska kunna shoppa också hehe.

Nu är det inte många dagar kvar, nästa onsdag så ska jag vara ute ur mitt rum. Känns helt konstig. Nog för att jag längtar har ju Hawaii bla att se framemot men kommer bli svårt att säga hejdå speciellt till min tedso.

Nä nu ska jag ta och kö lite pilates och ladda upp bilder på bilddagboken så gå in där och kolla om ni vill se bilder från konserten. www.zandri.bilddagboken.se'


moster: det låter bra det ;)

puss och kram miss you all

11 månader!

Förra helgen var jag ju hos Tessan mys mys :) Passade ungar osv, mycket trevligt! Helt sjukt att nästa gång jag träffar henne så blir det i Sverige!

I måndags så kom pappa! Vi gick en promenad och åkte sen till Giants och inhandlade lite nödvändigheter bla sushi till middag :P

På tisdagen blev det musicclass med Teddy. sSen så hade ungarna dansklass. På kvällen käkade vi på Mei Wah mums.

Onsdag så skulle vi åka till Botanic Garden låg downtown tog gpsen och när vi äntligen var framme i stan å ska vara där vid trädgården så hittar vi den inte någonstans. Körde runt och runt och runt där gpsen sa att det var men icke. Ringde Mona och hon sa att den skulle vara där nånstans. Vi åker och försöker hitta parkering, tillslut hittar vi en, så börjar vi gå frågar om hjälp tillslut kommer vi fram! Och den låg typ på andra sidan av Capital än vad GPSen sa! Så då hann vi bara vara där i 10  min innan vi var tvungen att hämta Alex. Vi åkte hem så tror jag pappa slängde sig i poolen. Sen blev det zooet! Så på kvällen tog vi oss en promenad till Cheesecake Factory oj oj :P Blivit mycket äta nu när pappa är här men sen blir det diet för mig!

Torsdag så började jag inte förns 11.30 så vi tog det lugnt gick en promenad i det härliga vädret. Sen så jobbade jag till 7. Efter det beställde vi pizza från dominos - de har de godaste pizzorna mums! Så såg vi Imagine That med Eddy  Murphy den var så där ingen höjdare direkt.

Fredag så bar det av downtown för sightseeing (stavning?). Vi såg Washington Monument, Lincoln Memorial, Jefferson Memorial, Roosevelt monument/memorial sen så blev det National Museum of National History så att Alex fick se dinosaurierna också. När vi var där så fick jag ett sms av min värdmamma att farmorn skulle vara vid vårat hus om en halvtimme, men min vm hade sagt att jag skulle inte oroa mig om det på morgonen. Så ja ha då var det bara stressa hem med metro + buss. Så när vi kom så var hon väl typ sur över att hon fått vänta. Men vadå?! Så sa hon "jaha så varför tog ni inte bilen" ja för att det är så svårt att hitta parkeringsplats och Obama har fått fredspriset så det var massa folk där. "jaha" - ja men det var inget krångligt att ta metron och bussen.

Teddy älskade att åka metron "jain jain jain" haha han är som för söt!

På eftermiddagen blev det att hämta upp Paloma och åka på Al´s fotbollsträning. När jag äntligen slutade så tog vi bussen till Tenleytown och åt på Neisha - thailändskresturang. Gud så gott det var! Åt vårrullar, sen nån kycling i kokosnötssås med curry och jordnötter också friedrice med räkor och annanas - supergott var det! Efter det gick vi på bio och såg "Couples Retreat". Den var faktiskt riktigt rolig - se den!

Lördag blev det upp tidigt och knalla till metron så åkte vi till Bethesda och åt frulle på The Original Panncake house. Jag tog pannkakor med jordgubbar och grädde -mums. Sen var man mätt hela dan! Så gick vi på Spy Museum mycket intressant. Det var skitstort därinne! Morfar hade gillat det museumet!

Efter det fick pappa sin första Starbuck som han gillade. Sen tog vi oss till Georgetown och gick och strosa där jag köpte: foton på DC, en bok, tejp till scrapbooken och en sjal. Vi åt sen middag på Cactus Cantina åt en jättegod sak med räkor!

Igår så var vi på Target i 2,5 h haha, tror aldrig jag varit där så länge! Köpte en massa grejjer:

Tandborste, julkort, leggins, tröjja, linne, oreocookies (att skicka hem), skittles (skicka hem), M&M´s (skicka hem), julklappar m.m.

Sen blev det Silver Diner yummie. Så åkte vi hem och började se den nyaste bondfilmen, eller ja pappa såg och jag sov för engångsskull ha.

Idag är jag ledig för det är columbus day - WOHO! Så vi for se vad vi hittar på, pappa ligger och sover just nu :P Men planen är väl iaf att laga jamba och kanske hinna med en drink på washington hotel som har jättefin utsikt och sen gå på NHL match, Capitals VS New Jersey Devils skojj skojj! Och imorn blir det KISS WIIIIHOOOO!

Jag har också hittat present till Teds en elmo pyjamas och en bok med massa luckor som man öppnar som handlade om massa djur på zoo.

Roligt att ni kommenterar :)

Puss!


OKTOBER!!!

I veckan har det inte blivit så mycket socialt umgänge, varit sjukt trött osv. Men på tisdag blev det avskedsmiddag för Emma och Anna på Silver Diner, var mysigt tråkigt bara anledningen vi träffades - för att säga hej då. Vi gav lite presenter som de i alla fall verkade bli glada över! Men sen var det dax att säge hej då, då kunde jag inte hålla tårarna tillbaks eller ja jag höll dem tillbaka sa hej då till emma och hoppade in i bilen och då gick de inte att hålla tillbaka något mer.

Det här kommer bli det jobbigaste "hejdået". Nog för att jag har tyckt väldigt mycket om de tidigare som lämnat och tyckt det har varit tråkigt (Sofie, Veronika och nu Anna) men Emma är ändå den som jag kommit närmast och som jag umgåtts med mest och känt längst. Hon bor också runt hörnet bara, så det var bara att knalla över. Men nu är det slut med det. Och det kommer kännas så himla konstigt att hon inte kommer vara "runt hörnet" något mer. Det kommer verkligen bli tomt. Men som tur är det så är det massa nya fina tjejer som kommit hit så helt ensam kommer jag inte vara...

Sen så är det massa att se framemot:
Idag åker jag till Tessan och hjälper henne med barnen då hennes hostisar ska på bröllop
Om 3 dagar kommer pappa! I can´t wait! Ska bli sjukt kul! Har dock inte planerat nått direkt än ha, men om jag känner pappa rätt så har han surfat runt på nätet och vet redan vad han vill göra!
15 dagar till Teddy har sitt 2års kalas
16 dagar tills jag får åka till min första pumpkin patch!
27 dagar tills den nya au pairen kommer
29 dagar till Halloween
35 dagar till min sista arbetsdag som au pair och jag sätter mig på bussen till Johanna
38 dagar till vi åker till Hawaii i 3 veckor - välbehövlig semester
61 dagar till vi sätter oss på ett plan till Sverige

Så den sista tiden kommer vara händelserik!

Som jag sa så fyller Teddy 2 år snart och jag vet inte vad jag ska ge. Han älskar Elmo men alla vet att han älskar Elmo och han har massa Elmo grejje så jag vet inte..FÖRSLAG MOTTAGES TACKSAMT!

Nu ska jag ta och äta lite lunch (potatisklyftor, kyckling och café de paris sås) innan det bär iväg för fotbollsträning och sista playdaten med Emma och K!

Puss! (kom igen kommentera nu så kanske jag uppdaterar oftare!)





Snart är vi här Johanna!


RSS 2.0