en fråga

bara för att man kommer hem från usa till julen måste man ge nånting till alla i julklapp från usa? en del är svårt att hitta nått här ifrån men jag har kommit på grejjer i sverige..önskemål isf?

The Baseballs

I tisdags så var jag på ute bio med Maju, Anna och V i Bethesda. Vi såg "Marley and Me". Var i Bethesda och helt gratis, mysigt var det:) Var en bra film men sorglig på slutet! Nästa vecka ska de visa "Mamma Mia"!

Annars har jag inte gjort så mycket har varit så tröööött. Pratade med linkus i måndags i typ 3 h eller nåt hahah, skojj var det! Och snart kommer ni, längtar ihjäl mig! Sen så igår pratade jag äntligen med mommo som jag inte gjort på jättelänge!

Igår var annars en helvetes dag. Barnen var helt galna, lyssnade inte överhuvudtaget. Alex blev skickad upp på rummet minst 5 gånger igår för att han sparkade nån. Sen när det var dax att städa upp så skulle Paloma inte göra det så upp till ditt rum. Sen när jag skulle ha en att gå ner igen, nee det skulle hon ju inte. Höll på i över en halvtimme, tog hennes baseballkort, inget funka. Tillslut fick jag ner henne, genom att jag tog henne i handen och sa kom igen. Ne då då sätter man sig å grinar, AAAAH. Så ringde hennes mamam som prata med henne det brukar oftast hjälpa, men icke. Så sa jag ah men jag och pojkarna går ut och leker nu du kan komma när du är klar.Hon höll på att grina och skrika ett tag, men tillslut kom hon ut igen och då hade hon städat upp allt. Sen ska de hålla på å fråga en massa "vad har du i munnen" -inget "jo vad har du, är det ett tuggummi" - vad tror du "jo det är ett tuggjummi jag vill se visa" - nee  "varför inte" - men för att jag inte vill "men jag vill se" - och? "aah jag såg det" - så vem bryr sig, big deal

Idag har vi varit i lekparken där det finns en stormetallblomma som sprutar ut vatten så där roade de sig ett tag. Igår gjorde vi pizza till lunch, dock så fastnade den i bakplåtspappret så fick stå å "skala" bort det, men annars blev den god! Idag ska vi baka bullar med Emma och K som äntligen är hemma igen :)

såg på http://carmenciita.blogg.se att hon hade lagt upp några videos med "The Baseballs", de gör covers på olika låtar och gör dem gladere. Tror du mommo bla skulle gilla dem skitbra! http://www.youtube.com/watch?v=TPCa7lGYXDM&feature=PlayList&p=B424C17662DDFCAB&index=0&playnext=1 kolla in de har gjort flera låtar som "hot n cold" med kate perry, pokerface, hey there delilah
don't cha med Pussycat dolls m.fl!


Moster- ja jo jag har väl tid på mig men ändå har ju ingen aning vad jag vill göra :S jag har requestat mitt flyg den 9 decemer, så får antagligen det så jag kommer hem den 9-10 dec :) see you then!

Puss / Z


Rhode Island och Vacation

3/8 - 8/8

På måndagen så drog jag, Emma och Casey till Anna som hade HFF. Såg lte TV och surra. Tisdagen drog vi också till Anna och hon bjöd på middag - kyckling mums. Onsdagen tränade och städade jag och såg finalen av So you think you can dance. Torsdagen återigen anna på middag,  lax! Vi såg finalen av So you think you can dance, tråkigt att det är slut nu bara, men det börjar igen i september :)

På fredagen jobbade jag till 12 och hjälpte familjen get ready for the trip. De åkte till South Carolina i en vecka. Jag packade min väska och fixade undan lite. Städade i mitt rum för Emma skulle vara hundvakt och sova i min säng, så var det lite spindelväv under sängen så tog jag bort det så var det mer så böjde jag mig under så var det massa massa spindelväv och flera spindlar på olika ställen . SUCK! Är så less på alla dessa jävla kryp! Ska be dem spruta nåt i mitt rum så de försvinner!!!!!!

Just ja på torsdagen gjorde jag palt utav paltmixen mommo skickat, mums va gott det var. Barnen gillade det med! Gjorde hela paketet så nu har jag en 15 paltar i frysen :)

Vid sju gick jag ut och väntade på bussen, och bar mig i väg mot flygplatsen för att sätta mig på ett plan till tessan! Kom fram vid 22.30 och Tessan hämtade upp mig, skönt att träffa henne igen! Vi åkte hem till henne och gick och la oss på en gång.

På lördagen träffade jag hennes familj dock så åkte pappan och pojken iväg till italien på semester eftersom pappan är därifrån. Så var bara svenska mamman och tvillingtjejerna hemma. Jag och Tessan drog till stranden och stekte. Är inte lika varmt där som i dc men det var ganska skönt. Så badade vi i Atlanten vilket jag redan gjort i Miami men inte tänkt på :P På kvällen följde vi med Elin (tessans hostmum) och tjejerna till en resturang vid hamnen där elins kompis spealde med sitt band. Mysigt, vi åt fish n chips som inte smakade något direkt. Här kan de verkligen inte krydda maten. Fast de andra tyckte inte heller det var så gott..

På söndagen skulle vi åka ut till en liten ö men det var så grått och trist så vi åkte och shoppade, och efter lite om och men kom vi tillslut fram, för tessan körde lite fel haha. Shoppade en kjol och en tunika! Så gick vi på bio och såg "the hangover", om ni inte har sett den gör det, så jävla rolig! På kvällen bakade vi lite cheesecake och såg film.

Sen kom måndag och tessan jobbade, vi drog med tjejerna till stranden och hade det trevligt. På kvällen drog vi med elin och tjejerna till en annan strand med elins kompisar och några tanzania människor. Elin jobbar med nåt om att hjälpa tanzania med att få det bättre ställt osv så var de här nu och hälsade på. Vi åt middag där på stranden och drack lite vin, sen så badade jag och tessan i mörkret, mys!

Haha måste berätta om några dumma bimbos som var på stranden. De hade köpt pizza så gick de ner vid vattnet och åt den, de satte sig direkt på sanden. Så kommer det massa vågor så de sköljs ju in vatten, så pizzorna blev ju helt plöta. Sen så kastade en av tjejerna i väg en slice eftersom den var blöt genast kom det ju en fiskmås, och en till och en till och en till. De börja skrika och springa, medans två andra sitter kvar. Så blev en av dem som sprang i väg irriterade på fåglarna och sa "oh do you want food here you go" så kasta hon i väg sin pizza bit, genast kom ALLA fåglar dit haha. Idioter. Det blev inte mycket pizza åt de tjejerna, men skyll sig ensam!

På tisdagen for vi till stranden igen. Efter tessan slutat drog vi till  new port och vandra runt och åt middag där, mums. Var jättefint där, tessan sa att de påminde om eksjö, jag kan inte yttra mig om saken då jag aldrig varit där. Fanns massa små affärer. Jag köpte en jättefin blåscarf och en hemlig present/julklapp till nån där hemma ;)

Onsdag, dax att åka hem igen :( Mitt flyg var försenat typ 2 h..kom tillslut hem, och måste döda en massa äckliga spindlar igen. Sen så stinker det färg då målarna varit här. Fint var det då.

Torsdag blev det poolen med anna och V, sen på kvällen åkte vi till Target, köpte en massa:
kollegieblock
tomma cd skivor
ett usb minne på 512 mb för 5 dollar - billigt!
färgat papper till scrapbooken
tuggummi
whitening strips
thée
handsanatizer

Efter det drog vi till ett amerikanskt diner och tog en burgare och milkshake!

Fredagen blev det poolen igen. Sen på kvällen skulle vi grilla men vi fick inte fart på elden, och vi hade ingen tändvätska så vi fick steka burgarne istället. Så gjorde vi rotfruktslåda i ugn och sallad. Sen så hade Maju med sig hemmagjord guacamole, gorre! Så fettade vi till det med brownies, glass och fruktsallad som vi åt framför "the wedding crashers". Bra film, bra sällskap, bra mat = bra kväll. 

Lördag återigen poolen, men är så jädrans varmt över 30 grader, så man orkar inte ligga och sola så vi brukar stå i poolen och läsa.

Idag antar jag att det blir poolen igen, ska ta och sätta igång en tvättmaskin och ringa tjejorna!

Just ja nu är pappas biljett hit bokad, han kommer den 5 oktober WIHO! Och om typ 23 dar kommer mamma, linke och nova, längtar!

Puss / Z

 


weekend course

27/7-2/8

Paloma och Alex åkte till farmor och farfar i en veckan, så var bara jag och teds hemma. Hände inte så mycet under veckan jag jobbade måndag och onsdag kväll. Tisdag tränade lite. På fredan var jag ledig för de skulle åka och hämta ungarna och stanna där över helgen. Så då sov jag lite, sen satt ute och läste i braiga boken "the time travelers wife". Tränade och fixade färdigt med uppsatserna inför kursen. Skickade dem till moster också man skulle skriva 5 sidor om sig själv och vad man vill göra med sitt liv. Så skrev jag att jag funderade på att bli lärare bla. Moster svarade "jättebra skrivet, jättebra engelska, men vafan ska du bli lärare för? usel lön och inga jobb. du som har hjärna borde satsa på nåt där du kan tjäna pengar"

Så min fråga är nu VAD SKA JAG GÖRA MED MITT LIV? Jag vill inte bli vuxen, jag vill inte bestämma mig för vad jag ska göra. Jag vet inte, har inte en aning. Funderade på reseledare ett tag men ja jag vet inte. Sen gå college i california, men då måste man ta studielån + att jag inte vet vad jag vill läsa. HJÄLP

Okej åter till kursen...på fredag kväll kom sofie tilbaka, dock bara över natten. Vi beställde mei wah och åt glass med brownie och surrade. Sen var det dax att säga hejdå :( är helt tomt utan sof här nu, och den 27 åker Veronika :( alla bara drar! Och jag blir ensam kvar.

Lördag morgon var det upptidigt och sätta sig i bilen och dra mot kursen i Ellicott City. Vi började med att snabbt kasta i oss lite frulle, sen var det dax för första kursen - "us tourism", den var ganska bra, prata om vad man kan se i usa osv. Efter det var det lunch. Sen "digital photography", trodde man skulle få lära sig några tips på hur man tar bättre bilder, men icke, han upprepade bara i 3 h om hur viktigt det var att ta massa bilder, och att man alltid ska vara redo med kameran bla bla bla - skittråkigt.

Efter den var det nutrion, intressant men samt det var i 3h och en del saker visste man ju redan som fleromättat och mättat fett osv. Efter det var det gomiddag med lax. SEn lincedance, ganska så tråkigt! (sorry mormor)

Sen gick vi och la oss, medans vissa andra festa på :P

Söndag dax för sista kursen - entreprenörskap, mycket intressant! Dock så fick vi svenska inte sitta bredvid varandra eftersom att hon tyckte vi pratade för mycket, så det blev som i skolan man var tvungen att flytta sig så vi satt en vid varje bord..

Sen trodde vi att vi var tvungen att stanna längre eftersom vi inte kom på fredagkvällen, men se där vi fick skrive en uppsats istället på 2 sidor om något vi "feel passionate about" så skriver om "min väg till musiken" haha. Hur det började med att jag stod i blöjer framför mtv och gunga.

När vi var tillbaks i dc drog jag och emma på en thairesturang i tenleytown och åt vårrular, friedrice och kyckling mums. Sen blev det shopping! Köpte en blommig tunika och en ljusblåt tubtop klänning :) Efter det så for vi hem, och jag sa hej till familjen som var tillbaka, sen blev det skräckis hos emma vi såg "the uninvited" den var sådär, rätt så bra. Sen skulle vi se "the sleepaway camp" jag hade dock tagit fel så det var en gammal b från 80 talet, den SÖG så vi såg bara första 10 min. Sen promenerade jag hem igen.

PUSS!


rashes & six flags

Oj nu var det ju jättelänge sen jag uppdaterade. Ska försöka bättra mig haha men har inte direkt haft tid.

Den 15 juli hade jag feber vilket jag inte borde ha eftersom att jag åt pencillin, messa mona och vi åkte till doktorn. Han var en jättebra doktor, och så frågade han varför jag inte gick tillbaks till den förra så berätta jag att han hade känt på min puls och sa du har feber, den nya doktorn bah haha "like starwars". Så tog de urinprov och blodprov. Han ringde tillbaka samma kväll och sa att de inte hittade nått, förutom att jag hade något slags virus och skulle fortsätta ta pencillinet.

Sen på fredagen vaknar jag upp och har utslag över HELA kroppen får panik och slår på datorn ändå som är online är Linke, ber han säga till pappa, och så ringer de mormor som säger att det nog är allergiutslag från pencillinet, så sluta ta medicin och äta allergitabletter. Lördagen är det fortfarande kvar så mamma tvingar mig att ringa doktorn, sjuksköterskan svarar och säger att jag ska ta benadryl. Tog en vecka ungefär tills det försvann. Har fortfarande lite svagt kvar men det är inte utstående osv. Måste skicka in pappren till försäkringsbolaget och så att jag får pengar tillbaks, första kostade typ 120-180 dollar sen medicin 30 dollar sen andra läkarbesöket kostade 274 dollar! Hutlöst! När jag kommer hem ska jag ta en riktig checkup och gå till tandläkarn!

Så den helgen var jag bara hemma och var sjuk, jobbade lite på lördag kvällen. På söndagen kom ungarnas lärare över på middag, vi satt ute och åt en jättegod pasta som Andres hade gjort med majs, squash och tomater.

Måndag 17/7
Drog till Emma och åt Mei Wah samt såg "the unborn", under filmen satt vi och va lite spända osv, men den var inte så läskig egentligen, hade kunnat göras mycket läskigare och mycket blodigare, ha.

Tisdag 18/7
Emma kom över och vi åt kina resterna. Sen så såg vi på en ny serie "10 things I hate about you" som är baserad på filmen, ganska bra faktiskt. Sen så hittade vi nån ny serie "hitch or ditch" som handlar om att ett par "blir anmälda" till programmet utav en kompis eller så, oftast tjejens tjej kompis, som tycker att det är dax för dem att  ta förhållande vidare. Så de har 1 vecka på sig, så ska de bestämma om de ska gifta sig eller göra slut. Helt sjukt!

Onsdag 19/7
Hm kommer inte ihåg vad jag gjorde.

Torsdag 20/7
Tror att jag jobbade kväll och såg So you think you can dance.

Fredag 21/7
Jag, Emma, Veronika, Anna, Casey och Louise gick på bio och såg "The ugly truth"! Så jädra bra, var länge sen jag skrattade så mycket och så högt åt en film! SE DEN!

Lördag 22/7
Upp tidigit, och dax för roadtrip med Emma, V och Casey till Six Flags. Var en varm och skön dag. Vi började med att åka den värsta och högsta berg och dalbanan. Jag trodde seriöst att jag skulle dö, fy fan. Mina händer var helt skakiga efteråt, vilket gjorde att jag inte kände mig sugen på några fler berg och dalbanor, verkar inte riktigt vara min grejj gillar mer när det snurrar runt. De andra åkte berg och dalbanor medans jag vaktade kameror ha. Sen gick vi till vattenpark - svinkul dock jättelånga köer.

när vi gick till vattenparken  som ligger på samma ställe bara i en annan del och var typ 200 m max eller nå ifrån skåpen där vi hade våra grejjer, i allafall när vi gick till parken så gick vi i handdukar över bikinin. Sen när vi skulle gå tillbaks så stod det en vakt där han bah ni måste sätta på er kläder, vi bah men våra grejjer är i skåpen där borta bla bla ne han gav inte med sig, som tur var hade casey shorts och en tshirt med sig så hon fick gå till skåpen och hämta allas grejjer - idiot. I Sverige hade ingen brytt sig!

När vi kom hem packade jag ihop grejjer för att sova över hos V. Gav Andres sin födelsedags present, två skivor med Olle Nyman! Sen började det ösa ner regn, vi såg inte vägen när vi körde! Vi åkte till Bethesda och åt på en grekisk resturang, åt kebab mums. Sen såg vi "five fingers" riktigt bra film med Ryan Phillipe, se den. Tror du skulle gilla den pappa, du med Linke!

Söndag 23/7
Klev upp rätt tidigt så åkte vi till Best buy och Emma köpte en skit bra kamera, vill också ha! Så köpte jag en dataväska och lim till scrapbooken som jag måste ta och komma igång med, kanske jag skulle ta och ta med den till tessan?

Efter det åkte vi till V´s pool men den var stängd för de hade ingen ström. Så då åkte vi till V och satt på altanen och läste skvallertidningar. Sen blev jag avsläppt i Bethesda för att gå på Andres´s födelsedagsmiddag. En spansk resturang med massa små rätter. Vi var jättemånga för att hans föräldrar var där och några vänner i från spanien som var på besök. God mat, dock satt jag bredvid Ted, så var tvungen att ge  han mat och skära, sen så åt alla så fort så jag blev inte mätt överhuvudtaget men orkade inte bry mig. Överlede ju :p

Nytt inlägg kommer när jag fått kommentarer;)

PUSS!

RSS 2.0