Black Cat, Volleyboll & Great Falls

I onsdags så träffades vi alla på Starbucks och snackade av oss trevligt.

Torsdag, tränade! Måste försöka få in fler träningspass!

Fredag - vilken härlig dag! Över 25 grader ute! Ungarna hade fotboll och vi var ute i det fina vädret. På kvällen drog jag, Emma, Veronika och Sofie till Black Cat. Det är en bar som har konserter med rockband. Påminde om Snabelhuset, inte i utsettet direkt ja förutom att det också hade shackrutigt golv. Men det var trevligt. Först ut var Seamonster - amatörer.
´Hare Krishna (stavning?) de var rätt bra. Sen det bästa bandet Cobra Colletc, sångaren var grymt snygg, sen sjöng han svin bra och han rörde sig bra på scenen! Sen kom det "riktiga" bandet , Beliflur som bar djurmaske och spelade synthpop/rock. De sög! Så då drog vi hem!

Lördag - drog till Georgetown för att spela volleyboll, Det var jag, Emma, Veronika, Sofie, Sara, Charlotte, Anna-Karin och en ny tjej Lousie. Vi köpte lunch från Starbucks och satte oss i hamnen. Sen skulle vi gå å fika på House of Sweden men det vr typ 40 min kvar, så vi la oss i solen och vänta. Var över 30 grader varmt! Sen fick vi fika, kanelbulle och negerbolla. De spelade Lars Winnerbäck på fiket, helt underbart!

Sen började vi gå mot volleyboll planerna men fanns inga lediga. Men längst bort så var Amanda, Eva, Petra och Elin och spelade så vi spela lite med dem. Sen chillade vi ett bra tag. Efter det drog vi och åt på en italiensk resturang, den sög verkligen. De gav Lousie hennes mat typ 5 min innan 3 andra fick sin, jag och Anna fick vänta nån minut till på våran! Sen fyllde de på vatten var 3 sekund! Tog bort tallriken så fort man stoppat ner tallriken, tog bort tallrikar innan alla var klara så ohyffsat! Maten var inte specillt god heller, den funka men ja..De fick ingen dricks iallafall!

Sen drog vi till hem och bytte bil, då hade det börjat regna, åska och blixtra! Vi for till Anna och såg Stephbrothers, en rätt störd film men den gav ändå några skratt!

Söndag - också en solig dag med över 30 grader. Jag, Emma, Veronika och Sara for till Great Falls, var jättefint där men lite för varmt för att vara ute och gå i skogen så där. Vi såg också några ormar - blää! Sara såg 5!!! jag hade tur som bara såg en i vattnet!

Efter det köpte vi sallad och for hem till mig och satt ute och åt. Sen blev det poolen hela dan. Sofie, Erica och Anna kom också senare. Vid 5 tiden började vi göra oss i ordning och for till Bethesda för att äta middag. Vi åt på nån franskresturang, åt röktlax mums. Vi var inte helt nöjda med servicen där heller, tog en evighet innan vi fick betala och vi fick växeln, de fick inte så mycket i dricks.

Sen vart det bio! Vi såg Obsessed med Beyonce, den var lite "B" men helt okej film.

Idag är det också över 30 grader, och efter pojkarnas nap så ska vi inta poolen igen! Var tvungen att hämta Paloma vid 10 från skolan då hon har allergi och hennes ögon svullnar :/ Vi måste komma ihåg att ge henne medicinen direkt på morgonen, stackarn.

Nu ska jag äta lunch!

puss!


Kommentarer
Postat av: Mia Sammeli

Låter helt underbart, det är verkligen inte synd om dig!!!! God mat med 30 grader och sol, hos oss snöade det i går kväll blää...

Pratade med mormor i går kväll coh hon är hos Greta och lider... Annars flyter allt på som vanligt, ha det så bra och många kramar :)

2009-04-28 @ 08:37:07
Postat av: Pappa

vilket väder ni verkar ha (fusk),håller med Stephbrothers är klart en lite störd film men skratta får man =)

2009-05-03 @ 19:52:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0